Cukorbeteg kismamák segítségét szeretném kérni. Akiknek nagy babájuk született, azoknál csak a születési súly lett átlagosnál nagyobb, vagy a hossz is?
1. babámnál nem volt terhességi diabéteszem, kisfiam 57 cm és 3900 gr-mal született 38. héten.
2. kisfiammal volt terhességi diabéteszem, diétáztam, ő 39. héten 56 cm és 4000 gr-mal született.
Én és a férjem is magasak vagyunk.
Ha diétázol, méred a cukorszintet és normális tartományban sikerül tartanod, akkor nem lesz nagyobb a baba.
Sajnos én is beleestem ebbe, de úgy tűnik, egyelőre a diétával sikerül koordinálnom a cukorszintet.
#2 vagyok
Ma voltam én is uh -n, szintén nagyobb újabb egy héttel a babám. Eddig a mensi szerinti koránál 1 héttel volt nagyobb, most már két héttel. 28 hetes vagyok.
A diabetesz rendelésen meg rámszóltak, hogy túl kevés szenhidratot eszem, lazitsak a dietán.
Mi külföldön élünk, itt más mertékegységben mérik a vercukor szintet, mg/l. Étkezés után 140 alatt kell lennie, nekem kb 100 van mindig.
Naponta hétszer merem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!