Mit válaszoltatok, amikor megkérdezték, hogy tervezett volt e a baba?
8!
Érdekes, mert a protokoll része, kizárt, hogy ne kérdezték volna meg.
7!
De mi a probléma ezzel? Miért ne kérdezhetné meg ezt valaki? Pláne ha eddig azt mondogatták, nem akarnak. Vadidegentol nem tudom elképzelni, hogy ilyet kérdezne.
14!
Erre a kérdésre a magánügy a megfelelő válasz, ha téged zavar. De ha mellébeszélsz, akkor azzal pont azt ered el, hogy tovább kérdezgetnek. A kérdező is itt hibázott. Az elején ha azt mondja, magánügy, nem lenne ez a kérdés se
Arany középút.
Terveztük, de nem gondoltuk, hogy ilyen hamar össze is jön.
Ha megkérdezik milyen hamar stb., akkor elmondod, hogy elsőre.
De volt akinek azt mondtuk, hogy egy röpke gondolattól már megfogant vagy csak átgurultam az ágyban a párom oldalára és nézd már terhes is vagyok stb.
Szinte mindenki kérdezte mind kettő gyereknél.
Elegánsan mindig azt válaszoltuk, hogy "Szerelem gyerek".
Általában igy nézett ki:
-Nahát, terhes vagy?
- igen
-Gratulálok, fiú vagy lány?
- fiú/lány
-Oh de jó, tervezett baba?
- (nem), szerelem gyerek
S ennel nem is kérdezték tovább. Szerintem nagyon alpári ez a kifejezés, hogy "becsuszott, besikerult", és társai...
Én mindenkinek mondogattam ,hogy ezt a nyarat még ki akarom élvezni, bulizni akarok, fesztiválozni, eszem ágában sincs teherbe esni, nem bolondultam meg, kifordítom a világot a négy sarkából még utoljára.
Erre július első hetében pozitívat teszteltem 😅
Azt szoktam mondani h az orvosok megígérték, hogy nehezen fog összejönni, de átvertek 😁😆 (-voltak bajok az első próbálkozásnál)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!