Mit válaszoltatok, amikor megkérdezték, hogy tervezett volt e a baba?
Hát sajnos elég sokan rákérdeztek nálunk is az elsőnél és most a másodiknál is. Attól, hogy nem verjük nagy dobra hogy épp gyereket akarunk nem feltétlen csak becsúszhatott.
A kérdésre válaszolva egyébként én is azt mondanám amit az első válaszoló.
"Megmondanám, hogy becsúszott, de nyomatékosan kérnék mindenkit, hogy a gyerekünk fülébe ez ne jusson vissza."
Mert ezzel konkrétan mi a probléma, ami miatt a gyerek ne tudhatna róla? Mi ebben akkora probléma? "Nem, nem terveztük, kicsit korábban jött, mint ahogyan mi elképzeltük, de itt van, örülünk neki, várjuk szeretettel"
"Én simán visszakérdeztem: " nem érzi magát bunkónak?" Na akkor meg volt lepődve az illető. Tervezett gyermekünk van."
A védőnőnek is ez az első kérdése, sőt, már a terhességet megállapító nőgyógyásznak is
En azt mondanam, hogy terveztuk, hiszen igy is volt, csak kicsit kesobbre es ezzel nem hazudik.
Az első babara mi nagyon keszultunk, nagyon vartuk, szoval az nem vlt meglepi, amikor pozitv lett a tesztem, de elotte nem jelentettük be, hogy oke akkor most belevágunk. Kerdeztek jo paran, (ugye ahogy ezt szoktak, hogy esküvő utan az a kerdes mikor lesz gyerek, a gyerek megszuletese utan meg a kisteosm stb.) mindig mondtuk, hogy meg nem mostanaban, de tervezzük. Es mar akkor is ezt mondtuk, amikor reg probalkoztunk, sot amikor mar tudtuk, hogy terhes vagyok, csak meg korai volt es nem akartuk elmondani. Aztan nyilvan meglepodtek, mikor bejelentettuk es bar nem kerdezte meg senki, de tuti volt, aki azt hitte, becsuszott a baba. A masodik gyerkoc viszont tenyleg meglepi volt nekunk is. 6 hetes kontroll után egyszet egyutt voltunk es abbol osszejott a baba. Na ekkor kerdeztek, hogy becsuszott-e, azt mondtuk, hogy kis korkulonbseget szerettünk volna. Ami igaz is volt, csak nem ennyire kicsit:D
De nem csinalnam másképp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!