Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másképpen öltözködsz, sminkels...

Másképpen öltözködsz, sminkelsz, viselkedsz, mióta anya lettél? Beanyukásodtál? Szoktál csinosan, szexin öltözködni?

Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 09:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
95%
20: marha jól nézhetsz ki otthon a 10/10 ruhádban amit épp leböfögött a gyereked, vagy amiben végzed a házimunkát 😃 vagy te egyikkel se foglalkozol majd a személyzet?
2021. jún. 29. 07:14
 22/27 anonim ***** válasza:
66%

🤣 olyan jó hogy te így tudod hogy nézek ki.

Nem, nem vagyok igénytelen szar, de nem is egy bohóc aki abban ruhában van otthon a gyerekkel, amiben amúgy az irodában ücsörög.

Bár a stílusod elnézve te nem igen jártál soha ilyen közegbe ahol így "ki lehet öltözni", így neked marad a nyálban tocsogó gyerek és wc pucolás mint esemény, amihez fel is öltözöl ahogy kell🙂🙂🙂

A férjem meg szintén nem abban a ruhában van, amiben az irodában szóval valszeg ő nézne a leghülyébben rám ha itthon full puccban várnám.

Tudod aki csinos annak pont elég egy igényes tiszta ruházat, te meg tölts minden nap 5 órát készülődéssel nyugodtan.

2021. jún. 29. 09:21
 23/27 anonim ***** válasza:
12%
A csinosság nem csak a ruhával jár , de hát gondolhatom , hogy nézhetsz ki🤣🤣 én nem takaritok wc-t takaritják helyettem , megtehetem 🤭 az én férjem meg imádja , hogy igényes nője van , nem egy tefajta.
2021. jún. 29. 09:33
 24/27 anonim ***** válasza:
80%

🤣🤣🤣🤣 igen hihető, hogy te ilyen úrinő vagy ilyen írásképpel, helyesírással meg stílussal.

Trollolloooo.

2021. jún. 29. 09:34
 25/27 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy tök jó hogy a férjednek te a "nője" vagy.😃

Alig átlátszó, hogy egy pasihoz van szerencsénk vagy valami ostoba nőhöz aki csak valaki nője ugye....

2021. jún. 29. 09:37
 26/27 anonim ***** válasza:
78%

23-as gondolom te gyereket se nevelsz, megteheted. Nem ülsz le a földre vele, nem fogod magadhoz, nem játszol vele. Nem ám a szuperszexi öltözetednek annyi.

Bár szerintem is csak troll vagy, ilyen hülye senki nem lehet.

2021. jún. 29. 10:20
 27/27 anonim ***** válasza:
77%
Azért otthoni ruha és otthoni ruha között is van különbség :) Lehet mackónadrág és XXL póló, meg lehet cicanadrág, normálisabb póló/top, ami kényelmes, de nem sajnálod otthonra, lehet benne szoptatni. A szuperszexi öltözet egész nap otthonra elég erős csúsztatásnak tűnik :D
2021. jún. 29. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!