Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másképpen öltözködsz, sminkels...

Másképpen öltözködsz, sminkelsz, viselkedsz, mióta anya lettél? Beanyukásodtál? Szoktál csinosan, szexin öltözködni?

Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 09:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
53%
"Eddig se öltözködtem szexin" kommentek 3..2..1..
2021. jún. 27. 09:40
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
Szeretnék ugyanúgy öltözködni, de a szoptatas miatt behatárolt, hogy mit érdemes felvennem. Szerencsére visszafogytam. Semmi mas nem változott.
2021. jún. 27. 09:41
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ugyanazokat a ruhákat hordom és sminkelni is ugyanúgy szoktam.
2021. jún. 27. 09:43
 4/27 anonim ***** válasza:
44%
Szoktam szexin öltözködni,imádom a seggre tapadós csipkés leggingseimet hordani. Szeretem a csini polóimat meg a pushup melltartókat. Öreganyám szokott ilyenkor morogni,hogy gyerekes asszony létemre szégyellhetném magamat. Nem érdekel.
2021. jún. 27. 09:47
 5/27 anonim ***** válasza:
35%
Most miért lettem lepontozva? Mert nem szeretm a mackót meg az otthonkát,meg a bongyor frizurát? Szeretek így öltözni.
2021. jún. 27. 09:57
 6/27 anonim ***** válasza:
91%

Az egyetlen változás, ami befigyelt az öltözködésemben az az volt szoptatás alatt, hogy nem hordtam az egyberuháimat, mert abban nehéz lett volna diszkréten megoldani. :)

Sminkelni nem szoktam, így ez nem változott.

A viselkedésem nyilván változott, a gyerekek miatt hajlandó vagyok beleállni olyan konfliktusokba, amik elől magamtól elszaladnék de értük muszáj.

Kifejezetten szexin sosem öltözködtem, akár 3-2-1-, akár nem :D Csinosan szeretek, de nyilván azokat inkább akkorra tartogatom, ha kimozdulunk itthonról. Másfél éve itthonról dolgozom, így megadja az ember a módját egy teszkóba menésnek is lassan 3:)

Beanyukásodás, nos, a franc tudja, de ha igen, az inkább a koromnak tudható be már. :D

2021. jún. 27. 10:12
 7/27 anonim ***** válasza:
82%
Mivel jàtszotèr a napi program, oda csìpem ki magam :D mivel mèg rohangàlni kell a lànyom utàn tèrd felè èrő ruhàk kilőve, mert guggolàsoknàl kilàtszòdna a fenekem. De sort, maxiruha, sokszor rùzs is van rajtam. Ha pedig belvàrosba megyünk fèrjestül kicsìpem magam. Ès az anyukàk többsège q környezetemben ilyen, mindig megjegyzem magamban, milyen csinosak.
2021. jún. 27. 10:17
 8/27 anonim ***** válasza:
84%
A ruháim nagy részét nem tudom hordani, mert nem tudok benne szoptatni, szóval ez behatárol, meg ami nagyon rövid ruha, nem merem felvenni, mert ha le kellene hajolni a gyerekhez, kilenne a hátsóm. Amúgy a ruháim jók rám szülés előttről, azzal nem lenne baj. Sminkelni alapozó-tus-spirál volt gyerek előtt is, ezt feldobom most is 5 perc alatt, jobban érzem magam tőle, persze ha egész nap itthon vagyunk, nem festem ki magam. A viselkedésem meg hát annyiban változott, hogy kevésbé vagyok spontán, a gyerekhez kell mindent igazítani, amíg picike.
2021. jún. 27. 10:20
 9/27 anonim ***** válasza:
89%

Nálam változott 😅

Gyerek elött irodában dolgoztam, ahol kb kinéztek, ha nem ugy öltöztem fel. Szoknya, magassarkú, mindenhez harisnya, blúz.... kb csak ezek voltak elfogadottak. Ha a hajad 2x állt ugyan úgy a héten, már megjegyezték. Mivel a munkát imádtam, alkalmazkodtam. Igaz ez totál nem én voltam, de valamilyen szinten megérte. 4 évet dolgoztam ott, kb mar csak ilyen ruháim voltak.

Terhesség óta viszont nem volt magassarkú a lábamon. Azóta a tornacipő és a farmer póló az életem. A hajam összegumizom és ennyi. 8 kiló vakolatot se kenek magamra.

Férjem is és én, na meg a baratok is úgy gondolják, ez vagyok én, sokkal jobban áll mint a munkás szettem. Nem mellesleg kényelmesebb is sokkal 😅 ja és arrol nem is beszelek, hogy a gyerek kb tuti mindent belém ken 🤦‍♀️

Multkor voltunk esküvőn, kiöltöztem, nagyon fura volt már.

28N

2021. jún. 27. 10:42
 10/27 anonim ***** válasza:
97%

Nem valtozott.

Mindig is a sportos kenyelmes volt a favorit.

A szexi az csak a paromnak alkalmankent

2021. jún. 27. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!