Másképpen öltözködsz, sminkelsz, viselkedsz, mióta anya lettél? Beanyukásodtál? Szoktál csinosan, szexin öltözködni?
Az egyetlen változás, ami befigyelt az öltözködésemben az az volt szoptatás alatt, hogy nem hordtam az egyberuháimat, mert abban nehéz lett volna diszkréten megoldani. :)
Sminkelni nem szoktam, így ez nem változott.
A viselkedésem nyilván változott, a gyerekek miatt hajlandó vagyok beleállni olyan konfliktusokba, amik elől magamtól elszaladnék de értük muszáj.
Kifejezetten szexin sosem öltözködtem, akár 3-2-1-, akár nem :D Csinosan szeretek, de nyilván azokat inkább akkorra tartogatom, ha kimozdulunk itthonról. Másfél éve itthonról dolgozom, így megadja az ember a módját egy teszkóba menésnek is lassan 3:)
Beanyukásodás, nos, a franc tudja, de ha igen, az inkább a koromnak tudható be már. :D
Nálam változott 😅
Gyerek elött irodában dolgoztam, ahol kb kinéztek, ha nem ugy öltöztem fel. Szoknya, magassarkú, mindenhez harisnya, blúz.... kb csak ezek voltak elfogadottak. Ha a hajad 2x állt ugyan úgy a héten, már megjegyezték. Mivel a munkát imádtam, alkalmazkodtam. Igaz ez totál nem én voltam, de valamilyen szinten megérte. 4 évet dolgoztam ott, kb mar csak ilyen ruháim voltak.
Terhesség óta viszont nem volt magassarkú a lábamon. Azóta a tornacipő és a farmer póló az életem. A hajam összegumizom és ennyi. 8 kiló vakolatot se kenek magamra.
Férjem is és én, na meg a baratok is úgy gondolják, ez vagyok én, sokkal jobban áll mint a munkás szettem. Nem mellesleg kényelmesebb is sokkal 😅 ja és arrol nem is beszelek, hogy a gyerek kb tuti mindent belém ken 🤦♀️
Multkor voltunk esküvőn, kiöltöztem, nagyon fura volt már.
28N
Nem valtozott.
Mindig is a sportos kenyelmes volt a favorit.
A szexi az csak a paromnak alkalmankent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!