Nem mindig ébredek fel rendesen a babámra éjjel, rossz anya vagyok?
Ha igazán gondja van, arra biztos felébredsz.
Én mikor hallom a bébiőrt bekapcsolni, a baba pedig nyüglődik, még félálomban fekszem és reménykedem, hogy elhallgat :D
De általában nem jön be.
Ahj, már megint ez a rossz anyázás... Úgy tűnik, most ez az új divat.
Miért lennél ettől rossz anya? Ha olyan gondja lenne, hogy menned kéne hozzá, nem hagyna visszaaludni, elhiheted. Nem attól leszel jó anya, ha minden rezdülésére ott vagy mellette, sőt, így lehet, hogy feleslegesen meg is ébreszted, mikor épp nem alszik olyan mélyen.
A babám hason alszik, akkor is nyög, ha átfordítja a fejét. Bár ne ébrednék meg rá, de egy szobában alszik a 3 éves nővérével, szóval nálam az egész éjszaka egy készenlét, nehogy felébressze a nagyot. Ha nem aludnának együtt, én se ébrednék meg mindenre olyan könnyen.
Be van kamerázva a kiságy, így ha hallom a hangját, megnézem, mit csinál, ha semmi komoly, alszom tovább.
Szerintem nem vagy rossz anya.
Nálunk más a baj. Csak felül az ágyban és vár, nem tudom mennyi idő után szokott elkezdeni sírni, de ha nem mennék át azonnal ha felül (hogy visszaborítsam és simizzem a halántékát) akkor teljesen megébred és játszani akar.
Szóval én átmegyek ha ez van, de csak azért mert ez a kisebbik rossz.
Legalábbis eddig így volt, most átalussza az éjjeleket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!