Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másképpen öltözködsz, sminkels...

Másképpen öltözködsz, sminkelsz, viselkedsz, mióta anya lettél? Beanyukásodtál? Szoktál csinosan, szexin öltözködni?

Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 09:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%

Sokkal kevesebbet sminkelek. De ez azért van mert 2020 januárban szültem és 2020 március óta van a maszk mizéria. Azt meg utálom, ha a smink megfogja a maszkot. Gusztustalan.

Egyébként pont ugyanúgy öltözködöm, már csak azért is mert a fiam születése óta 0db új ruhát vettem. (Így is rengeteg ruhám van).

2021. jún. 27. 11:13
 12/27 anonim ***** válasza:
84%
Krisztiket mindjárt ideeszi a fene, hogy ő minden reggel egy kiló vakolattal, diszkósminkkel kezdi a napot, mert ő a tökély, és a férje napi 5x is megkeféli mert gyönyörű :DDD
2021. jún. 27. 11:30
 13/27 anonim ***** válasza:
97%

#12 🤣🤣🤣 igen már várom a 100x leírt monológot.

Reggel felkel, az extrém érdeklődő okos cuki örökmozgó jófej kisfia ott járkál körülötte (ez ugye fontos) míg ő címlapsminket tesz, mert ez ő, és hát a párjával napi sokszor megkívánkák egymást szóval ez alap. Ja a párjával aki amúgy egész nap dolgozik 🤣🤣

2021. jún. 27. 12:42
 14/27 anonim ***** válasza:
95%
13 és minden akció után újra sminkel? 😂
2021. jún. 27. 14:11
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Én másképp öltözök. Csinosabban :D Most örülök neki, hogy ledobtam magamról azt a kb 15 kg felesleget, ami a terhesség előtt olyan makacsul ragaszkodott hozzám, szóval már csak azért is, mert minden korábbi ruhám vagy lóg rajtam, vagy kb öv nélkül leesik, hát kicsit felújítottam a gardróbom és most sokkal nőiesebben, csinosabban öltözök általában. Más kérdés, hogy játszótér és bolt között ingázok általában, ha nem otthon vagyunk, de akkor is.

Sminkelni régen sem sminkeltem, de a hajammal sokkal jobban törődök már. Mindenféle frizurákat kitalálok most, hogy már van mivel, a millió meg egy vitamintól, amit szedek terhesség óta, nagyon szépen megnőtt és besűrűsödött, végre tudok játszani vele. Már csak azért is, mert amúgy a lányom imádja húzgálni, én viszont örülök neki, hogy végre megnőtt kb derékig, szóval nincs az az isten, hogy levágassam, tehát kénytelen vagyok kreatívnak lenni.

Nem érzem magam anyukásabbnak, viszont úgy látom, hogy most vagyok a toppon vonzerő és külső tekintetében :D Ami elég szomorú a kamaszkori énemre nézve, de hát akkor meg kb zsákokban jártam és sötét tekintettel méregettem mindenkit morcosan, szóval annyira nem verseny.

2021. jún. 27. 14:46
 16/27 anonim ***** válasza:
57%
Tetőtől talpig vérbeli nő vagyok és ezen az sem változtatott, hogy anyuka lettem. Tehát anyukaként is igyekszem csinos és szexi lenni. Még itthon is. :) Én egyszerűen ilyen vagyok.
2021. jún. 27. 17:14
 17/27 anonim ***** válasza:
79%

2019ben lettem várandós először. Kb.a feléig jok voltak ram a ruháim. Most 2021 van, s nemsokára megszülöm a második gyermekem.(Kb.1-2het).

Idén a férjem bevásárolt nekem ruhákat, nagyon szeret sportos ruhákat vásárolni, illetve most nyárra vett egyberuhakat. Szóval most azt hordom amit Ő szívesen lát rajtam.

Anyukás, nem anyukás. Férjem ízlése. :D

2021. jún. 27. 22:02
 18/27 anonim ***** válasza:
94%
Minden ugyanaz, kiveve, hogy S meretbol M es lettem :D ugyanugy sminkelek,kormot festek,szortelenitek, szemoldokot szedek... Ezekre heti szinten szanok idot a fel evesem mellett, de hazudnek ha pl azt mondanam nem fordult mar elo, hogy kitoltam 1-2 nappal a szortelenitest vagy hajmosast annyira faradt voltam.. Ha csak a falusi boltba is szaladok le is normalisan feloltozom, setahoz kisminlelem magam..kb 10 perc, de en jobban erzem magam tole es a napi rutin resze.Vannak csinosabb, de sportosabb ruhaim is, a 2 stilust vegyitem, valtogatom :) Viszont kikopott, bolyhos, kinyultban itthon sem vagyok, mindig elajandekozom a raszoruloknak a mar altalam "leharcolt" darabokat... En igy erzem jol magam :)
2021. jún. 27. 23:10
 19/27 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy másképp, de 13 év alatt amúgy is változott volna az öltözködésem. Ahhoz képest is máshogy öltözködöm, mint ahogy mondjuk 3 éve tettem, pedig már 5 és 13 évesek a gyerekeim. Amikor picik voltak a gyerekeim, kevesebb csinos ruhám volt, mert ritkábban n volt olyan alkalom, ahova felvehettem volna, otthonra meg világ életemben a kenyelmeset szerettem. Vagy pl, igaz, ez nem ruha, de sosem bírtam elviselni a hosszú körmöt magamon, most meg már egy éve elég hosszú van, főleg mióta magamnak csinálom a géllakkot, és megtanultam mindenféle szép mintát, amik csak hosszú körmöm mutatnak jól.

Sminkelni mindig sminkeltem, kivéve kánikulában, akkor max szempillaspirál, de amúgy egy alap smink mindig van rajtam, ez 15 éves korom óta így van, de az évek során nem mindig ugyanúgy sminkeltem, de gondolom ez másnál is változik ennyi idő alatt.

2021. jún. 28. 09:57
 20/27 anonim ***** válasza:
22%
Attól , hogy anyuka valaki ugyanugy legyen szexi és szép. Akit lepontoztak csak az irigyek voltak. S igen eddig s ezután is meglesz a 10/10-es smink s ruha mert egy nő AD MAGÁRA. 😋
2021. jún. 28. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!