Melyik ma nagyon divatos neveket NEM adnád a gyerekednek, mert annyira nem tetszik/gáznak tartod?
Figyelt kérdés
Ami szerinted gáz, de manapság divatos és sok van belőle. Fiú és lánynevek is jöhetnek.2021. jún. 23. 15:21
41/48 anonim válasza:
Igen, teljesen reális, hogy hirtelen több száz embernek eszébe jut adni egy nevet amit előtte adtak öten egy évben és ez pont egy celeb névadása után történik, biztos nincs összefüggés 🙄 Bulvárból hallott név után gyereket elnevezni pedig szánalmas, gondolom az ilyen sosem olvasta az utónévtárat hanem csak adja az aktuális szalagcímet amit meghall, lehet hogy 2 hónap múlva már egy másik celeb után menne 😂😂😂 A lúzerség tetőfoka szegény gyerekek 😂
42/48 anonim válasza:
Igen amúgy ez nagyon előítéletes. A tesom már gimiben mondta, ha lánya lesz Lili lesz. Hat az lett. Most istenem. Szerintem ez egy kifejezetten szép név amúgy. Zsofiabol és valtozataibol is rengeteg van mégsem hallottam soha fikázni ezeket.
43/48 anonim válasza:
Jó a Lili, az Anna és társai örök népszerű nevek, szerintem senki nem ezekre gondolt, nekem is van barátnőm aki kicsi kora óta a Lilit szeretné adni, nem zavarja hogy népszerű, neki ez tetszik. De ő nem is 2 hete olvasta ezt a nevet a story / hot / best / bors magazinban mint x celebecske porontyának a neve…
44/48 anonim válasza:
De nem értem hogy miért baj, hogy ha olvasol egy nevet (tök mindegy hol), megtetszik és azt adod?
45/48 anonim válasza:
Mert előtte amikor átnyálaztad (feltételezhetően) az MTA utónévlistáját akkor vajon miért nem tetszett meg? Csak egy celeb kell hozzá és egyből megragadja a figyelmet? 🙄 Megint más könyvben, filmben, stáblistán, ismerősi körben és a többi hallani, meg menni egy celeb után mint valami birka.
46/48 anonim válasza:
Neked ez be van ragadva 😅 könyvben, filmben stb olvasni más,mint a story magazinban... Világos.
Azért lehülyézni valakit, mert ugyanaz a neve a gyerekének mint xy celebnek, hát ezt sosem fogom megérteni 🤷 de valószínűleg ez csak nekem gáz.
47/48 anonim válasza:
Nincs beragadva, ez a jelenség egy tény, meg lehet nézni a statisztikákat, ezt pedig színtiszta majmolásnak, utánozásnak hívják. Nyilván van olyan ember aki az adott celeb előtt adta a nevet vagy teljesen függetlenül, de a toplistás helyezéseket nem ők generálják hanem a birkák akik mennek a kolomp után, az utánozást pedig világ életemben szánalmasnak tartottam. Le is írtam, hogy ezt gondolom, vagyis válaszoltam a kérdésre, mire valaki(k) belém állt(ak) és megy az értetlenkedés, nem is értem mit lehet ezen a témán már ennyit ragozni de gondolom az veszi ennyire magára aki pontosan így járt el mint amiről beszélek…
48/48 anonim válasza:
45 amúgy nem véletlen. En is elolvastam az utóneveket. Annyi a név hogy egy idő után már elveszted az erdeklodesedet. De pl nekem a Noel kifejezetten tetszik. Mondjuk nem tudom celeb gyereket hovtak e így de mielőtt felkapott lett volna nekem soha nem ragadt meg rajta a figyelmem. Pedig tok jó hangzása van meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!