Melyik ma nagyon divatos neveket NEM adnád a gyerekednek, mert annyira nem tetszik/gáznak tartod?
Itt meg mindenki egymást majmolva ugyanazokat írja 😂😂 csomó név nem is népszerű a ksh adatai szerint, csak épp van akinek nem tetszik. Pl Nara, 99., 104 kislány született az elmúlt évben ezzel a névvel. Nem érzem, hogy olyan egetrengető. Egyébként nem is értem, olyan elánnal fikázzák itt egyesek mások gyerekeinek a nevét, hogy az már-már félelmetes.
Most akkor játsszuk úgy, hogy mindenki hozzáírja, hogy oké ezeket nem adná, de akkor mi a gyerekének a neve vagy mi lenne (ha még nincs) 😏
Kezdem én: fiú nevekből a Dávidot és a Bencét nem adnám, érzelmi okokból. Ha fiam lenne valószínű Marcell lenne.
Női nevekből a top10ből a Lucát, a Lénát és a Boglárkát biztos nem adnám. Az én lányom Szonja.
Már az a 99 meg 104 Nara is elég, ennyi majom van ebben az országban? Hány Nara volt vajon annak a féleszű nőnek a gyereke előtt? Szerintem egy kezem elég lenne hozzá de legalábbis tippem szerint a top 100 közelében sem volt, most meg megnéztem, 68. Ez az egész híresség majmolás irtó ciki, én szégyellném magam ha lekopiznék így egy nevet.
A kérdésre válaszolva: számomra lánynevekből a Luca, a Boglárka, a Rebeka és a Zselyke eszméletlenül irritálóak.
Fiú nevekből a Beni variációk nem tetszenek a gyakoriságuk miatt, a Medox nagyon fura, illetve a Zalán és a Nimród irritálnak.
Ezektől függetlenül ízlések és pofonok. Az én fiam Balázs, a lányom pedig Noémi lesz, lassan megszületik.
Én inkább azt látom, hogy divat utálni a nem magyar hangzású neveket. Gondolom az 1900as évek elején a Noémi név is idegenül csengett... Én nem értem ezt a hisztit. Ha valakinek tetszik a Nara név, még ha egy utált celeb is adta, az miért baj?
De ott a Bence név, 1967ben összesen 9 kisfiúnak adták. Ufóként nézhettek a szüleikre milyen különcök. Most meg aki ezt a nevet adja az fantáziátlan 😂
Nekem is furcsa h többen írták a kedvenc nevemet
Zorka
Egyáltalán nem gyakori, és a Dorkát, ami szinte ugyan az, egyikük sem említette
Tényleg azokat sajnálom akik a "celebek" előtt adták ezeket a neveket.
Nekem tetszik a Benett, Lara stb.
De tényleg mióta ismert emberek adták a gyereküknek, megugrott az így elnevezet gyermekek száma. Így aki különleges szép nevet akart adni, az hiába talált rá ezekre....
1 év alatt a topp 10be kerültek. 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!