Melyik ma nagyon divatos neveket NEM adnád a gyerekednek, mert annyira nem tetszik/gáznak tartod?
Benett, Noel, Nolen, Kolen
Lea, Lia, Mira, Kíra, Zara, Mia, Lea, Bella
Noel, Nolen
Léna, Lina, Zoé, Hanna
Az összes külföldi fiúnév. Benett, Mendel, Nolen, Miron stb. nem tudok férfiakat ilyen névvel elképzelni.
Már középsuliban is sajnáltam a Milán nevű osztálytársam, mert dögös pasi volt, de a neve az nem passzolt hozzá, abban semmi férfias nem volt.
Lánynevek szintén a külföldi majmolt: Zara, Zorka, Nara, Linett, Mirella, Hannah stb.
Benett, Nolen, Máté, Olivér...
Hanna, Emma, Anna,
egy tucat van belölük és nagyon nem tetszenek
Benceeeee 🤮 ki lehet kergetni vele a világból. Mindig a büdösbence jut eszembe. Bendegúz, Kolos, Nimród meg a hasonló szép öreg nevek.
Hanna, Panna, borzalmasan fantáziátlan. Nara.. 🤮
Bármelyik gyökér celeb gyerekének a nevét, szerintem ennél gázabb nincsen mint amikor annyi önálló gondolata nincs valakinek, hogy kitaláljon egy saját nevet. Csak azokat sajnálom akik ezek előtt adták a nevet ami utána felfutott és hiába ők adták előbb amikor ritka volt, egy tucatnév lett a gyerekük nevéből. Ismerek ilyet, borzasztóan megviselte anyukát, hogy a név amit dédelgetett tinikora óta és adott a gyerekének hirtelen egy semmitérő “celeb” miatt az itt is gyakran emlegett gagyi tucatnevek közé került.
Nem adnék top10-es nevet, én személy szerint nem szeretném ha mindenhol többen ugranának ha hívom a gyereket vagy a közösségében több lenne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!