Adnál olyan nevet a gyerekednek akiről olyan ember jut eszedbe akit nem szeretsz, de a név tetszik?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 14:54
1/8 anonim válasza:
Hát, attól függ mennyire nem szeretem. Ha csak egy távoli, régi ismerős, akit nem kedvelek, akkor esetleg, úgyis a gyerekkel fogom társítani aztán, nem vele. De olyan szemely nevet akit konkretan ki nem állhatok, olyat nem.
2/8 anonim válasza:
Nem. Volt olyan név, ami tetszett, de pont ezért nem adtam. Gondoltam, van még 100 másik.
3/8 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha más nevet nem tudnék elképzelni a gyerekemnek. Ellenben, ha lenne más favorit is akkor a másikat választanám
4/8 anonim válasza:
Ezzel nekünk is bajunk van, valahogy ahhoz a személyhez társítom a tetszett nevet akit ismerek, és sajna nem szívlelem. Én nem tudok vele megbarátkozni, így keresünk másikat, csak találunk.
5/8 anonim válasza:
Határeset...de szerintem én is más nevet választanék, van sok lehetőség.
7/8 anonim válasza:
Nem adnék, mert mindig az a személy jutna eszembe, akit utálok. Pl. anno a Nikolett név tetszett, de van egy lány, akit nem bírok, ezért szóba sem jöhetett.
8/8 anonim válasza:
Hát, ha tetszett is ez név, de megismerek valakit, aki olyan nevű és nem bírom, akkor már nem is tetszik annyira a név sem. Szóval nem is akarnám már a gyerekemnek adni, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!