Ha nem számítana semmi melyik nevet adnád a gyerekednek? Gondolok itt arra hogy a párodnak nem tetszik, vagy csúfolnák miatta, megszólnak érte
Nekem nem számított senki más véleménye, és azt a nevet adtam a lányomnak amit én szerettem volna.
A kisfiam neve közös döntés volt a férjemmel, de ha rajtam múlt volna akkor Bendegúz lenne.
Nekem egy számított, hogy párommal meg tudjunk egyezni.
Nekem nagyon tetszett a Dorka, Dénes név, páromnak nem.
Neki nagyon tetszett a Lili, Áron, nekem a hátamon is felállt a szőr ezektől. :)
Így hát mást választottunk közösen.
Ja, mindkettőnknek tetszett a Marcell, de MA-ra végződik a vezetéknév, így nem akartuk, hogy ...MAMArcell legyen. :)
Úgyhogy volt, ami befolyásolt minket, de nem a sok rokon és nem is a külvilág. :)
Ha csak nekem kellet vola választani,és nem lett volna külső behatás,akkor Iringó,Médea,Kloé
Krisztián,Kilián,Flórián
De végül Mira lett a lányunk....
Az első gyerekünknél teljes volt az egyetértés a férjemmel.
A másodiknál én mást adtam volna (konkrétan Kingát, de ez a név nem tetszik a férjemnek).
Most a harmadiknál Árpádot adnék, de az első gyerekünknek ez nem tetszik, így más lesz.
Kislánynak nem adnék mást, ő Amina
A fiam Barnabás, ha csakis én döntöttem volna a nevéről, ő most Zétény lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!