Tetszik az Illés név? Adnád a gyerekednek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 21:28
3/18 anonim válasza:
tetszik, ismerek is egy jóképű Illést. de nem adnék ennyire otdítóan bibliai nevet.
5/18 anonim válasza:
Nem tetszik sajnos és a gyerekemnek sem adnám.
6/18 anonim válasza:
nem tetszik, nem adnám, de értékelem azokat az embereket, akik ilyen jellegű neveket adnak a gyermekeiknek. Szóval én támogatom az ötletet. Az, hogy személy szerint nekem nem szimpatikus, nem jelenti azt, hogy nem jó név:)
7/18 anonim válasza:
Nincs bajom a névvel, de a gyermekemnek nem adnám.
8/18 anonim válasza:
Nálunk a c betűs emberek szeretik az illés nevet, van is pár, így biztos nem adnám...meg nem is tetszik.
9/18 anonim válasza:
Igen tetszik, és adtam volna de apának nem tetszett...
Én is egy jóképű Illést ismerek:))
10/18 anonim válasza:
Én meggondolnám.Nekem tetszik a név,de a gyerekemnek nem biztos,hogy adnám.Szerintem ehhez a névhez olyan komolyabb kisugárzás illik:)
De a Rodrigónál mindenképpen jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!