Tetszik az Illés név? Adnád a gyerekednek?
Nekem nem, nem adnám, de ha Neked tetszik, akkor add nyugodtan a babádnak ezt a nevet! Nem mások, hanem Te fogod így szólíztani a gyerekedet sok-sok éven át. Szíved joga azt a nevet választani, ami Neked és a párodnak a legjobban tetszik.
Üdv.
A falu bolondja.
Napjában ötször megy a Tescoba, venni egy vödör festéket, mindenkihez beszél csomó hülyeséget, az anyjával él 30 évesen, és "Szép Illés"-nek hivatja magát. Számomra ijesztő :D
Tetszik, de nem hiszem, hogy adnám a gyerekemnek.
Bár 100x inkább Illés, mint Kevin, vagy Noel.
Köszönöm a válaszokat! Azzal, hogy egy együttes volt tisztában vagyok.
Az apának meg nekem is nagyon tetszik ez a név. Viszont a környezetünkből mindenki leszólta, és úgy tűnik itt sem túl népszerű.
Azon, hogy valahol ez kisebbségi név, nagyon meglepődtem. Merre laksz? Itt ők Kevinnek, Krisztofernek, Armandónak, Jázminnak meg ilyeneknek nevezik a gyereküket.
Ha tetszik nektek a név, adjátok nyugodtan, ne azzal foglalkozzatok, ki mit mond.
Ugyanezért mi pl. el sem mondtuk senkinek, hogy mi lesz a szüeltendő babánk neve, mert így megkíméltük magunkat a sok hülyeség és nem kért vélemény végighallgatásáról.
Egyébként szerintem nem rossz név, nem értem miért kell mindenkinek Bencének vagy Máténak (stb.tucatnév) lenni....
En 2 illist ismerek :)
Baratnom apukaja es a tesoja is ezt a nevet viseli :)
Apuka orvos a tesoja meg zenesz.
Mindketten ertelmes okos emberek es feherebbek nem is lehetnenek :)
Nekem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!