Hogy tetszik a Benjámin név? Adnád a gyerekednek? Miért igen, miért nem?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon sokáig nem tetszett, de pár éve kezdtem megszeretni, és ha egyszer gyerekem lesz, fontolóra veszem, hogy így nevezzem el.2011. okt. 2. 21:27
1/30 anonim válasza:
Nem. Mert a név jelentése, eredete az, hogy későn jött, már nem várt gyerek. Én nem szeretném, ha ilyen jelentésű neve lenne a gyermekemnek.
2/30 anonim válasza:
Előbb fojtanám meg a gyerekemet minthogy ezt a nevet adjam neki.
Bocsi ha egy kicsit durván fogalmaztam.
3/30 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, simán a hangzása miatt, nekem olyan idétlen. :S
4/30 anonim válasza:
nekem sem tetszik, nem adnám, nekem egy kis elefánt jut eszembe róla, és gyereknek még csak-csak, de felnőtt férfinak nem tudom elképzelni
5/30 anonim válasza:
Nem adnám mert a vezetéknevéhez nem passzolna,ugyanis b betűvel végződik.
6/30 anonim válasza:
Nem tetszik. Én nem adnám a gyerekemnek.
A "mindenki kis benjáminja" kifejezés mit mond neked? Szerintem nagyon beszédes ...
7/30 anonim válasza:
Nekem tetszik. Jó, nem a legangyobb kedvenceim közé tartozik, de szerintem egész jó név. Nem túl tömeg, nem túl különleges, kisgyereknek és felnőttnek is jó. Becézésnek a Ben tetszik.
8/30 anonim válasza:
AZ én nagyobbik fiamnak ez a 2. keresztneve...
9/30 anonim válasza:
Ja,és nem jött későn,és vártuk is(első gyerek,én 20 éves voltam,a férjem 29)
10/30 anonim válasza:
nem tetszik, túl nyálas a hangzása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!