Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem számítana semmi melyik...

Ha nem számítana semmi melyik nevet adnád a gyerekednek? Gondolok itt arra hogy a párodnak nem tetszik, vagy csúfolnák miatta, megszólnak érte

Figyelt kérdés

2012. aug. 21. 14:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak én döntöttem volna, akkor a fiúnk Simon lenne.
2012. aug. 21. 14:48
 12/21 anonim ***** válasza:
Gellért vagy Nimród lenne valószínüleg a kisfiam, de László lesz :)
2012. aug. 21. 15:07
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak én dönthettem volna, akkor a fiam Miklós, Móric vagy Lőrinc névre hallgatna.

A lányom Bíborka, Borbála, Terézia vagy Klára nevet kapta volna.

2012. aug. 21. 15:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon tetszenek az extra meg a gyümölcs, növénynevek. ha rajtam múlna, és nem érné semmilyen atrocitás simán adtam volna ilyeneket. Borostyán, Áfonya, Leander, Menta, Kavics, Bodza stb. de persze hétköznapi nevük lett....
2012. aug. 21. 15:21
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha kislány, és nem számítana az sem, hogy Mo-n idiótán hangazana egy magyar vezetéknévvel, akkor Alyson, de amúgy nem adnám, mert tényleg idétlenül hangozna pl, hogy Kovács Alyson, Nagy Alyson :D:D

Fiúból már több van ilyen, pl Bendegúz, Medárd. És mikor a kisfiam született, direkt nem foglalkoztunk semmivel, csak hogy menjen a vezetéknévhez, és a Medárd ment :) Eddig még semmi gondja nem volt, hogy ezt a nevet kapta (6éves)

2012. aug. 21. 16:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne kissé megbotránkoztató, akkor a Mózes nevet is adtam volna. Nagyon tetszik hangzásra, de nyilván szúrtam ki a kisfiammal, így a számomra (apuka nincs velünk) legkedvesebb nevet adtam, a Dánielt. :)
2012. aug. 21. 20:06
 17/21 anonim ***** válasza:
* nyilván nem
2012. aug. 21. 20:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha 3 fiam lenne (csak 1 van): Wolfram, Arzén és Titán, de ez ma Mo-on nem bevállalható.

Férjem Tonuzoba nevet akart nagyon adni, de végül belátta, hogy csak szívatnánk vele a gyereket.

2012. aug. 22. 08:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Bíbor, Sára

Levente, Olivér, Illés

2012. aug. 22. 19:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Szép neveket írtatok:)
2012. aug. 23. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!