Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van akihez vagy ahova nem jó...

Van akihez vagy ahova nem jó érzés engedni a gyerekedet,de kell?

Figyelt kérdés
Hány évesek a gyerekeid,hova és hányszor kell engedned a gyereked ami neked rossz érzés? Pl. Exférj,nagyik,anyós após,vagy kirándulás,tábor,rossz barátok stb. És a gyereked szeret ott?
2021. jún. 17. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Iskola. Bár még nincs gyerekem, ha abból indulok ki, hogy velem mi volt ott minden nap, gyomorgörccsel fogom odavinni a gyerekem, majd ha lesz. Legszívesebben otthon tartanám, de nem lehet. Bár hátha lesz még világjárvány és online oktatás.
2021. jún. 17. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Ez szerintem teljesen egyedi, egyéni. Van, aki az apjához/anyjához nem engedi el,és biztos megvan rá a jó oka (vagy nincs, de ezt mi innen a számítógép mögül nem dönthetjük el, nincs rálátásunk, így beleszólásunk sem)

Attól is függ, hogy mi az elengedés. Felnőtt felügyelettel egy egészséges felső tagozatos gyereket el kell engedni. Egy 10 évest már nem biztos, egy hatévest meg egyáltalán nem.

1: Az iskolára szerintem szeptembertől nem lesz apelláta, addig még a jóistent is be fogják oltani, mert oltóanyagdömping van, az meg, hogy nem Pfizerből meg Modernából, az meg sajnos a lőtéri kutyát nem érdekli.

2021. jún. 17. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Èn vàlàs utàn az apjàhoz vegyes èrzelmekkel fogom engedni. Jò elsz egy kis szabadidő/ ènidő/ fizetett munkaidő, de aggòdom, hogy csak èdessèggel tömi meg tvzteti.

Iskolàba nem szívesen engednèm, de szerencsère magàntanulò.

2021. jún. 17. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Anyós.

Igaz meg csak 2 éves...

Eddig se vittük túlzásba a kapcsolattartást hál isten.

2021. jún. 17. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Volt férj... de nem azért, mert vele gond lenne, ezzel semmi gond, Ő normális. A gyerekem viszont nem szeret menni, nem kötődik hozzá. Én sajnálom, mert nem beszélhetek az apja ellen, nem is akarok, de így Őt sem tudom védeni. Nehéz helyzet.
2021. jún. 17. 20:21
 6/6 babyboom567 ***** válasza:
100%
Nekem van a legjobb ,legaranyosabb,legkedvesebb anyósom,nagyon szeretem, viszont felelőtlen,simán nyitva hagyja az ablakot/erkélyt(télen-nyáron,tök mindegy),és a negyedik emeleten lakik,5 éve mondjuk, hogy az ablakokat zárni kell.Meg simán odaengedi a gyereket a tűzhelyhez, amin az éppen elkészült 100fokos leves van,és erre lazán azt mondja,hogy már el van zárva alatta,tehát nem veszélyes.A gyereket imádja, csak tömi édességgel, és nem érti meg hiába mondjuk el, hogy nem kaphat a gyerek.Múltkori történet, 2 tejszelet,1 liter fanta, 1 zacskó csipsz,málnaszörp,meg még jégkrémet is akart neki adni,a gyerek meg este széth@nyta a lakást.
2021. jún. 17. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!