El fog múlni ez a "csakababavan" érzés? Nektek volt ilyen?
Két hete és pár napja szültem, azóta kicsit úgy érzem, hogy teljesen beleoldódtam a babázásba. Ami a pici szempontjából tök jó, neki most erre van szüksége, de a férjem szempontjából annyira már nem. Rajta már kezdem látni, hogy igényelne némi intimitást (csak összebújni elalváskor vagy néhány csók meg ilyenek, egyébként nagyon türelmes és megértő, imádja a lányát ő is), de nekem erre most amellett, hogy igényem sincs, valahogy kapacitásom sem nagyon. Mármint nyugodt a babánk, nem arról van szó, hogy ne tudnánk mellette létezni, nem az ő hibája, hogy nekem valahogy most háttérbe szorult a házaséletünkkel kapcsolatos minden probléma, egyszerűen csak motiválatlannak és fáradtnak érzem magam az ilyesmihez. Minden percben a pici körül forognak a gondolataim, és így elég bizarrnak érezném ha lepippantanám közben a férjem.
El fog ez múlni? Nálatok hogy volt? Szeretnék odafigyelni a férjemre is, nem akartam az a fajta anyuka lenni, akinek csak a babája létezik, de nem tudom kontrollálni az érzéseim és hangulataim.
Most szültél, normális.
Nálam, ez olyan két hónappal késõbb, rendeződött.
De a cicim, akkor is tabu volt.
Mert nekem meg az volt a fura, hogy a lányom egy fél órája abból vacsizott, most meg a férjem élvezné.🙈
De, 1 hónappal később, ez is helyreállt.
Én is sokmindent elterveztem szülés előtt, hogy hogyan lesz, de egy baba, nagyon meg tudja változtatni az embert.
1 hónap kell ehhez a bújáshoz
De nálunk a férjemnek is volt “ cska a baba” érzése
Házasélet kérdése egy ideig hormonálid okok miatt, ha szoptatsz a háttérbe szorul.
Lesz... nem arról van szó.. de nem olyan prioritása lesz most , mint eddig..
Akinél mégis /Krisztike, mert úgyis megjelenik/ annak a hormonjai nem rendesen működnek.
Oka van( evolúciós), hogy ez most nem az első.. az, hogy nem egy úgy terhességgel/ babával kell foglalkoznod, hanem a meglévő kicsivel.. pár hónap altt ez lecseng ám.
Cici
2 éve tabu.. kis korkülönbséggel vannak a gyerekek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!