El múlik majd ez az érzés? Nagyon szeretnék még egy gyereket.
Van egy 5 éves fiam. Az apukájával nem vagyunk együtt egyedül nevelem.
Nem járok sehova csal dolgozni meg játszótérre nem ismerkedek nincs is nagyon időm se rá. Mégis mostanába annyisszor elkap az érzés hogy szeretnék még egy gyereket. Aztán még párom sincs tudom vicces.
Nem is hiszem hogy lesz még egy babám. Teszem fel holnap találkozok vkivel,azért némi idő kell míg azt mondja az ember h jó vállaljunk gyereket. Ha minden úgy megy mint a mesébe akkor is minimum 2-3 év mire szerintem oda jut egy kapcsolat h gyereket vállaljanak. Ami nem is biztos egyből összejön. Közel a 40hez meg már nem szeretnék szülni.
Volt már más is így?
Én is szerettem volna még egyszer babázni. De aztán amikor megromlott a kapcsolatunk a férjemmel, tudtam, hogy nem lesz több gyerekem. Ő addig se akart másodikat.
Nagyon hamar felfogtam, hogy nem lesz több gyerekem, így ezen nem sokat szoktam agyalni. Van bennem nosztalgia a babázós korszak iránt, mert imádtam minden percét. De ez inkább csak vágy a múlt iránt. Nem az bánt igazán, hogy nem lesz több gyerekem, hanem az, hogy elmúlt az a babázós időszak.
5-ös...ha a nők megtehetnék, ők is újrakezdenék az életüket 40 körül. Még egyszer szerelmesnek lenni utoljára... És megpróbálni újra, hátha boldogabbak leszünk. De egy nő ennyi idősen max. szeretőnek és szexre kell. Gyereke már nem nagyon lehet.
Én nem ítélem el a férfiakat. Ha férfi lennék, én is újrakezdeném.
42 N
Ez csak a menopauza tünete. Felsz az öregedéstől. Ezért akarsz te is még egy gyereket. Amint atesel végre ezen, akkor ez az érzés is pilpanatok alatt elmúlik.
Sokan azért szülnek 40 környékén mert mind fél az öregedéstől. És az hogy újra babaznak, olyan mintha fiatalok lennének. Közben meg oregszenek tovább. Rohejesek
7-es, lehet...De legalább szexeltek még életükben egy jót, mielőtt lementek 2 méterrel a föld alá.
Amikor a gyerekek pedig önállósodni kezdenek, akkor nem mondható, hogy apapélda nélkül nőttek volna fel. Nem tartom jogosnak, hogy egy öregedő nő ketrecben akarja tartani a szexuálisan még vonzó párját.
Egyik haverom megismerkedett egy nővel, 3 hónappal később a csaj terhes volt. Már 3 gyerekük van.
Szoval nem tudhatod, mit hoz az élet. Nyilván ha sehova nem mész és nem ismerkedést úgy nem fog menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!