Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El múlik majd ez az érzés?...

El múlik majd ez az érzés? Nagyon szeretnék még egy gyereket.

Figyelt kérdés

Van egy 5 éves fiam. Az apukájával nem vagyunk együtt egyedül nevelem.

Nem járok sehova csal dolgozni meg játszótérre nem ismerkedek nincs is nagyon időm se rá. Mégis mostanába annyisszor elkap az érzés hogy szeretnék még egy gyereket. Aztán még párom sincs tudom vicces.

Nem is hiszem hogy lesz még egy babám. Teszem fel holnap találkozok vkivel,azért némi idő kell míg azt mondja az ember h jó vállaljunk gyereket. Ha minden úgy megy mint a mesébe akkor is minimum 2-3 év mire szerintem oda jut egy kapcsolat h gyereket vállaljanak. Ami nem is biztos egyből összejön. Közel a 40hez meg már nem szeretnék szülni.

Volt már más is így?

2020. szept. 12. 19:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
9. Ezek nők érdekes módon agyba-főbe szexelnek, amikor miután hoppon maradtak, mégis valaki újra kedves lesz hozzájuk. Na meg pláne ha még gyorsan gyereket akarnak. A meglévő gyerekeknek meg ugyan már nem kell egész nap a fenekükben lenni, mert óvódában meg iskolában, táborokban, különórákon vannak és otthon is önállóan tudnak öltözni, enni, elaludni este.. stb., de még bőven kell nekik apapélda.
2020. szept. 12. 20:34
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
#10 mert nyilván egy 3 hónapos kapcsolatba kell gyereket vállalni. Gratula az ismerősödnek.
2020. szept. 12. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem látom, a valaszomban hol is van az, hogy en helyeslem vagy épp elítélem az ő sztorijukat? Tényt állapítottam meg, a kérdező nem tudhatja, hogy alakul az élet. Ezt tamasztottam alá a sztorival. Pozitív és negatív felhang nélkül. Nyilván ok sem így terveztek. Mégis bejott nekik. Ez faj most neked, vagy mi a gond?
2020. szept. 12. 22:17
 14/18 anonim ***** válasza:
64%
Igen,elmúlik majd idővel.
2020. szept. 13. 00:01
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
Vagy elmúlik, vagy jön eg, pasi, aki felgyorsítja a dolgokat, és szülsz "neki".
2020. szept. 13. 07:51
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
Nekem az is fura, hogy elsősorban új apukát keresel magadnak és nem a párodat. Ilyen hozzáállással szerintem lesz még egy gyereked az első pasinak, aki ebbe belemegy. Aztán az milyen kapcsolat lesz szerintem neked tök másodlagos.
2020. szept. 29. 10:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia! En is így,vagyok vele nagyon szeretnék még a parom nem. Termeszetesen próbalom ezt elfogadni, de még mindig remenykedem...

Tudom nem szabad senkire semmit raeeöltetni, de szerintem a nőkbek benne van ez az ösztön, vágy...

2021. jan. 15. 11:34
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Szeretethiányod van.
2021. jan. 15. 21:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!