Mennyi összeg a reális összeg gyerektartás esetén?
Figyelt kérdés
8éves gyerkőc után.
Állandó tartózkodási helye a gyerkőcnek az anyánál van.
230ezer ft.keresetből.
2021. jún. 13. 20:36
51/54 anonim válasza:
50: azért én kíváncsi lennék, hátha az illető tud valamit, amit én nem. Nem is lakásvásárlással kapcsolatos támogatásokat, hanem mint pl a magasabb összegű családi, meg hasonlók... (bár úgy sejtem az a pár száz forint különbség nem váltja meg a világot) Szóval, ha valaki tudja, hogy milyen extra támogatások vannak egyedülálló szülőknek (ami havi szinten nem csak szó szerint egy-két ezer forint - kivéve az adókedvezményt), az kérem ne tartsa magában...
52/54 anonim válasza:
51!
Ingyenes intézményi étkezés, a szünetekre is. Önkormányzati támogatás nagyobb kiadásokra -pl szemuveg, iskolakezdes- ehhez mondjuk alacsoyn jövedelem kell. Nálunk volt az iskolának saját alapítványa, ami hozzájárult az extra iskolai költségekhez, pl a kiranulas, szinhaz, stb.
53/54 anonim válasza:
52: Az a gond ezekkel, hogy csak nagyon alacsony jövedelem mellett járnak. Szóval, ha már nem nélkülözöl, csak épphogy megéltek, akkor már nem veheted igénybe.
54/54 anonim válasza:
#52: Ehhez általában olyan alacsony jövedelem kell, hogy ha már minimálbéren is, de nyolc órában dolgozik valaki, már nem kapja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!