Mennyi összeg a reális összeg gyerektartás esetén?
Figyelt kérdés
8éves gyerkőc után.
Állandó tartózkodási helye a gyerkőcnek az anyánál van.
230ezer ft.keresetből.
2021. jún. 13. 20:36
11/54 anonim válasza:
10: Tudom, hogy sok ilyen van. Attól még nem reális ez az összeg, te kapsz nagyon keveset...
12/54 anonim válasza:
Szerintem 47.572 Ft a reális, legalábbis a számításaim alapján.
14/54 anonim válasza:
Huh akkor én nem kapok sokat 😀 30 ezer. Mondjuk fura , de sok elvált anyát ismerek és nem repkednek az 50-60 ezres összegek nekik sem, mondjuk egyszerű hétköznapi dolgozók az exférjek...
18/54 anonim válasza:
14: Lehet, de - ismételten - attól még nem reális az összeg (attól, hogy sokan a minimálbéres bejelentés után fizetnek ennyit). Attól még ez felháborítóan kevés, hiszen az apának marad mondjuk 230-ból 200 ezer, csak saját magára. Ha az anya is 230-at kap, ahhoz jön a 30 tartásdíj és a családi. Oszd el kettővel, közel sincs meg a 200/fő. Akkor meg, miről beszélünk...?
19/54 anonim válasza:
18-hoz még: és úgy számoltam, hogy azonos a fizetésük.Ehhez képest a nők általában kevesebbet keresnek, tehát valószínűleg nem 230 az összeg, mint ahogy a példámban szerepel.
20/54 anonim válasza:
Ilyen alacsony fizuból 30 körül a reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!