Máté-Bence nevekről mit gondoltok? Szerintem aranyos.
Máté nem rossz, a Bence nem annyira tetszik.
De tényleg nagyon unalmasak, főleg a Bence. Lehet már azert sem tetszik. Sokszor nem is értem miért ilyen fantáziátlanok az emberek, hogy még mindig ez az első név már tíz eve minimum.
És az unalmas meg a nagyon kirívóan különcködő nevek között millió lehetőség van.
#2 Igen, a Máték, Bencék, Zoék, Lénák szülei vágják ezt az ember képébe. Releváns az ő véleményük?
Ha szerinted igen, akkor nevezd el nyugodtan Máténak vagy Bencének. Igaz, ő lesz kb. a hatodik azonos nevű az évfolyamában...
Szerintem a Máté név gyönyörű , a Bence név népszerűvé válását pedig nem értem. :) De amúgy adhatjátok azt is, ha nektek tetszik; de tehát így jó, hgoy ott van mellette a Máté név is, és akkor a Bence az mondjuk csak második keresztnév lesz. Vagy mindegy; de tehát lehetőleg énszerintem legyen ott neki a Bence mellett egy másik alternatíva; tehát önmagában én a Bencét semmiképpen nem adnám; a Máté másik névvel, akár előtte van, akár utána, úgy jó. De szóval inkább a Máté legyen szerintem elől, mert az szebb. :) Amúgy volt itt pár éve (1-2-3? éve) egy Bence nevű ember, aki kifejtette itt az oldalon, hogy miért nem szereti a nevét, ő tette fel a kérdést; már nem emlékszem pontosan rá, de azt tudom, hogy egy Bence nevű kérdezett a saját nevéről.
Remélem, nem bántottam meg senkit, és puszi mindenkinek, és szeretek mindenkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!