Ovis fotózásra testvérekre milyen ruhát adnátok? Egyforma ing/pulcsi aranyos vagy gáz?
Szerintem is gáz, nem is vennék egyforma ruhát nekik!
Nekem ellentétes nemű gyerekeim vannak, csak a felsőjük színe volt egyforma, bár az egyikén nagyon halványan az egészen minták voltak
Ikerfiaim vannak nem egypetéjűek. Nem öltöztetem őket tök egyformán, szerintem majomkodás, de alkalomra összhangban vannak.
Ovis fotózáson különböző színű chino nadrág volt rajtuk egy sima egyszínű passzoló pólóval: [link]
Vagy ma pl egyforma sötétkék farmerban voltak ugyanolyan de különböző színű h&m inggel.
2 éve teljesen egyformában voltak,nagyon cukik lettek a képek.Tavaly nem ugyanolyanban csak hasonlóban(színekben és mintában),a kicsin kék fehér csíkos felső volt és korall színű nadrág,a nagyon szintén csíkos de fehér és korall felső,farmerral.A kicsinek volt még egy hozentroglija.
Idén valószínű megint így lesz,hogy inkább csak színekben.Amikor fotózásra megyünk ott is úgy szoktuk,hogy nagyjából 3 színt kiválasztunk és úgy kombináljuk össze a ruháinkat(remélem erthető).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!