Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted szép/aranyos ha egy...

Szerinted szép/aranyos ha egy babának hosszú haja van?

Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 13:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
persze...bár még nem nagyon láttam 1,5 év alatti babát hosszú hajjal, aki meg elmúlt 1,5 éves, az nem baba nálam az már inkább kisgyerek :)
2015. dec. 15. 13:15
 2/13 Vilcsianyuja ***** válasza:
68%
Igen, kislánynál. Konzervatív vagyok ebben nagyon, egy fiúnak kortól függetlenül nálam a rövid haj a kívánatos. Persze ez az én szubjektív véleményem. Van loknis hajú kislányom, olló még csak egyszer érte a haját. Van fiam is, ha szőke loknis kis herceg lenne, hát asszem sírnék vágás előtt, szóval ha tényleg nagyon szép hajasbaba lenne, akkor fiúnál is meghagynám a haját. De csak babakorában. Szerencsére nincs ilyen dilemmám, szögegyenes, nem is túl sűrű haja van, jobb neki a tüsifrizura.
2015. dec. 15. 13:28
 3/13 anonim ***** válasza:
53%

Én kb 1,5 éves koráig hagytam a fiam kunkori tincseit nőni. Hosszúnak akkor sem mondhattam, de cuki volt.

Azóta 2 cm-re nyírom géppel, amikor látom, hogy már nagy, megint vágom.

Kislánynál aranyos a hosszú haj, ha hagyja ápolni.

Babát még nem láttam hosszú hajjal. Max 4-5 cm-essel.

2015. dec. 15. 13:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok: lányra értettem természetesen. Fiúknál nem bírom a hosszú hajat, teljesen mindegy hány éves és mennyire ápolt.
2015. dec. 15. 13:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, főleg mert itthon is van egy. :) Kislányunknak 3 hónaposan már ~9-10 centi körül voltak a tincsei, azóta tovább nőtt és tovább dúsult, kíváncsi leszek, hogy mi lesz a "vége" (= még simán kihullhat, hisz ez még az első haja).

Nekem 15 hónapos koromból van egy olyan fényképem, ahol vállig érő dús loknijaim vannak (és elmondás szerint addigra többször vágták anyáék.).

2015. dec. 15. 13:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Rákerestem kíváncsiságból, és a mi hajas babánk elbújhatna pár a linken látható csöppséghez képest. :D

[link]

2015. dec. 15. 13:59
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát attól függ mekkora az a baba. Újszülöttnél szerintem szebb a hajas baba,mint a kopasz. Akár fiú,akár lány.
2015. dec. 15. 14:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy babának nincs hosszú haja,akinek már hosszú már nem baba azért, de tény hogy szebb ha sűrű haja van a babának,mint ha kopasz
2015. dec. 15. 14:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam hosszú hajú babát.
2015. dec. 15. 15:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Nektek mi a hosszú?

Egy babán nyilván nem az, amit már fonni lehetne, vagy nektek csak az a hosszú?

Szerintem ha elfésülés (begumizás...) nélkül a szemébe lógna, hátul a tarkójára lóg, takarja a fülét, az már hosszú egy babán, főleg a kopasz vagy pihehajú csecsemőkhöz képest.

2015. dec. 15. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!