Máté-Bence nevekről mit gondoltok? Szerintem aranyos.
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 19:50
1/21 anonim válasza:
Végtelenül unalmas és gyakori mindkettő.
2/21 A kérdező kommentje:
Érdekes, mikor valaki meg egyedibbet akar, akkor a képébe vágják, hogy feltűnőségi viszketegsége van...
2021. jún. 9. 19:53
4/21 anonim válasza:
2: az lehet, de ez nem változtat a tényen, hogy a Bence és a Máté is a top5-ben van 25 éve.
5/21 anonim válasza:
Top 3 név.
Egyébként nem ronda, csak nem akarnék a 20 Bence lenni.
6/21 anonim válasza:
A Bence nálunk rajta volt a listán, mindkettőnknek tetszett, már-már majdnem emellett döntöttünk, aztán láttam, hogy 20 éve a leggyakrabban adott név, úgyhogy inkább elvetettük.
7/21 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc nevem a Máté, de biztosan nem így fogják hívni a fiunkat, mert a vezetékneve is eleve gyakori. Meg szerintem kicsit kellemetlen, ha az osztályban van még 2 Máté.
8/21 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, szép nevek. Én nem ad ám a gyakoriság miatt, de alapvetően semmi bajom ezekkel a nevekkel, normálisak.
Máté Bence egyébként egy természetfotós:) A két névről így egymás mellett, ő jut eszembe.
9/21 anonim válasza:
Egyéni preferencia kérdése, add nyugodtan ha tetszik. A szülőnek kell eldönteni.
"Érdekes, mikor valaki meg egyedibbet akar, akkor a képébe vágják, hogy feltűnőségi viszketegsége van..."
Igazad van, sajnos ilyenek az emberek.
10/21 anonim válasza:
Talán ha valami olyat adsz, ami nem a top10-ben van és nem ilyen medox, benett feltünési viszketegség nevet, akkor nem szól be senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!