Csak én érzek így?

Figyelt kérdés
Egy kislányom van (5hónapos lesz), imádom, ő az életem. De már kapom az ívet, hogy mikor lesz kistesó. Én nem tudom elképzelni magam 2 (vagy több) gyermekes anyukaként. Mióta megszületett a kislányom, mégjobban úgy érzem, hogy én csak neki tudok megfelelő szeretetet és törődést biztosítani. Mikor ezt elmondom valakinek, aki nekem szegezi a kistestvér témát, azonnal hülyének néz, és megkapom, hogy "akkor ezt az egyet sem szereted eléggé". Komolyan csak én érzek így...?

#egygyerek
2021. máj. 25. 19:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mondjuk lehet hogy akik ismerik a többemberes lányomat, nem is feltételezték h lesz több 😅

A többiek meg tudták h paraszt módon válaszolok a hülye kérdésekre 😊

Nekem van egy bátyjám. 7 év van köztünk, gyerekként azt kívántam bár ne lenbe, most szeretjük segítjük egymást.

A férjem és a bátyja között 12 HÓNAP VAN (anyósék nem teketóriáztak) nagyon jól elvoltak gyerekként. Most már csak a kötelező találkák vannak, akkor sem szívlelik egymást, csak viselkednek emberi módon.

De ismerek olyat is h mindig is utálták egymást és fordítva.

Ez a "sajnálom h nem lesz tesója" olyan undorító tenyérbemászó szöveg!

Tényleg sajnálom hogy ilyen emberekbe botlotok

2021. jún. 11. 19:38
 22/22 A kérdező kommentje:
Nekem 4testvérem volt (most már csak 3😢) mindannyiukat imádom, szerettem nagy családban élni. Mégsem érzem úgy, hogy bármitől megfosztom a lányom. Legkisebb hugom 7éves lesz, melette rengeteg unokatestvére van, nem lesz ő egyedül:)
2021. jún. 11. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!