Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után 8 hónappal egy...

Szülés után 8 hónappal egy dudort érzek a méhszájon.Volt vkinek így? Mi lett?

Figyelt kérdés
Tampont raktam fel mikor éreztem, es mikor kivettem akkor megvizsgáltam magam. Tuti nem volt ott. Egy borsonyi dudor. Ma jött meg, jövőhét szerdara van időpontom dokihoz de jó lenne ha lenne aki meg tudna nyugtatni....
2020. szept. 21. 20:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Lehet bármi semmitől kezdve, polipon át bármi, akár a szülés okozta heg is. Tudom, hogy nehéz, de amíg nincs rossz hír, addig nem kell felesleges rosszat vizionálni.
2020. szept. 21. 21:13
 2/14 A kérdező kommentje:

Igen igazad van csak hát ez pont nem az a hely, ahol elváltozásokat szeret tapintani az ember

... köszönöm.

2020. szept. 21. 21:20
 3/14 anonim ***** válasza:
33%
Az megvan, hogy maga a méhszáj egy dudor és menstruációkor nagyon duzzadt, ezért érzed?
2020. szept. 22. 06:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Kedves előző,bár kicsit kioktató és lenéző stílusban írtad a válaszod, én pedig ismételten leírnàm,egy borsónyi kinövés van a méhszájamon. Nem magát a méhszájamat erzem,tisztában vagyok ám mi belül a helyzet, hanem egy konkrét kinövésem van ott.
2020. szept. 22. 07:06
 5/14 anonim ***** válasza:
48%
Tehát méhszájadon, ami egy dudor, azon van mégegy dudor?
2020. szept. 22. 07:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen. Egy kis borsónyi keményebb kinövés van a méhszáj nyílásától nem messze.
2020. szept. 22. 07:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Mirigy gyulladás. Én is voltam emiatt dokinál, elmúllik magatol. Vagyis nekem elmúlt.
2020. szept. 25. 15:29
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Es neked mekkora volt? Volt más tüneted is?
2020. szept. 25. 18:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Szinte tényleg egy borsónyi. Doki azt mondta hogy ha tovább nő akkor kell menni mert akkor megvágja. Mert képes nagyra is nőni. De pár nap alatt elmúlt.
2020. szept. 25. 21:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Csak kicsit fájt ha hozzáértem, de hát na 😀 nyilván mindig fogdostam hogy ott van e még.
2020. szept. 25. 21:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!