Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után 8 hónappal egy...

Szülés után 8 hónappal egy dudort érzek a méhszájon.Volt vkinek így? Mi lett?

Figyelt kérdés
Tampont raktam fel mikor éreztem, es mikor kivettem akkor megvizsgáltam magam. Tuti nem volt ott. Egy borsonyi dudor. Ma jött meg, jövőhét szerdara van időpontom dokihoz de jó lenne ha lenne aki meg tudna nyugtatni....
2020. szept. 21. 20:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem elmúlik neked is.
2020. szept. 25. 21:36
 12/14 A kérdező kommentje:
*nekem
2020. szept. 25. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi lett a dokinál?

Nekem is volt.

Csak mire dokihoz időpontom lett terhes lettem / megint/ akkor emiatt nem nézett meg.. kenetvételkor nem látott elváltozást

Második szülés után pedig eltűnt..

2020. okt. 7. 07:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Szia.

Voltam dokinàl és ő semmit nem látott, azt mondta nagyon szép a méhszájam ahhoz képest hogy 2 nagy babát szültem. Azért még várom a citológia eredményét és remélem az is rendben lesz.

2020. okt. 7. 10:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!