Nem tudom mit érzek így nem tudom eldönteni mit csináljak, szerintetek?
Valójában nem akar, csak nem akarja kimondani, nehogy lelépj és vége az ingyen puncinak, aki kinyalja a seggét is, miközben a szeretőjével kamatyol.
Ennyi a történet.
Neked kell eldönteni, hogy így is vele akarsz maradni, vagy inkább kilépsz és olyan mellett leszel, aki tényleg akar és tesz is azért hogy legyen közös gyermek
Mennyi idősek vagytok? Sajnos valóban, erre mindkét félnek meg kell érnie. Könnyű beszélgetni róla terv szintjén, de annál nehezebb meghozni a döntést, hogy bele is kezdjen az ember a próbálkozásba. Én az első hónapunkban nőként konkrétan pánikoltam, hogy mi lesz ha azonnal összejön, pedig vágytam rá. Most a harmadik hónapnál már alig várom, hogy megjelenjen a tesztemen a második vonal. Ha megjelenik, akkor szerintem még vagy 6 féle tesztet megcsinálok különböző napokon és ha mind +, megint jön a pánik. Gyereket vállalni felelősség. Kommunikáljatok nagyon sokat, hogy hogyan éreztek ezzel kapcsolatosan.
Sajnos azt kell mondanom, jobb ha nem vállaltok babát addig, amíg ő "kényszernek" éli meg.
Miért kell kikényszeríteni? Én kb. 1 évvel előbb lettem kész rá, mint a férjem. Elmeséltem neki az érzéseimet őszintén, 1x.
Nem kellett kifogásokat felhoznia, csak annyit mondott, hogy még nem érzi belül, hogy felkészült, de biztos benne, hogy akar majd gyereket.
Én ezt elfogadtam és nem cseszegettem vele tovább. Tudta, mit érzek és hogy akármikor szól, mostantól én nyitott vagyok rá. 1 évvel később egy nyaraláson megszólalt, hogy "Szívem, felkészültem".
Miért kell a másik agyára menni ezzel, mint egy gyerek, aki csokit akar, de most azonnal, különben földre veri magát? Felnőtt emberek vagytok, elvileg szeretitek egymást, nem? Empátia? Türelem? Támogatás? Attól, hogy valaki feje felett ott állsz és kiabálsz rá, nem lesz lelkileg előbb kész a dologra, csak tele lesz a töke veled. Vagy belemegy úgy, hogy nem készült fel, és aztán elmenekül a helyzetből, amibe belenyomtad (és persze akkor is ő lesz a szemét, nem te).
Nőként mondom, úgy, hogy tudom, milyen vágyni rá, hogy FOGD VISSZA MAGAD, ha akarsz egy normális családot még ebből a helyzetből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!