Csak én érzek így?
Ez megkkora baromság
Majd vállalsz m~g gyereket, ha szeretnél. Ha meg úgy érzed majd h ez így jó, akkor marad egyke.
Ne foglalkozz másokkal.
Nem vagy ufó.
Mondom ezt 3 gyerekes anyukaként
Nálunk is kb ez az első kérdés mióta megszületett a baba. Engem mondjuk nem zavar, én lerendezem egy majd későbbel az egészet, lehet neked is ezt kéne, aztán nem csesztetnek többet, amúgy sincs hozzá semmi közük.
Tőlem tipikusan azok az ismerősök kérdezik, akiknek még nincs egy gyerekük sem és fogalmuk sincs semmiről...persze még roppant jó gyereknevelési tanácsokat is szoktak adni...
Nem kell senkinek magyarázkodnod, hogy miért nem szeretnél kistesót.
Én is így érzem, hogy egy gyereket tudnék nevelni, mert akkor nincs féltékenykedés, hogy az egyikkel kevesebbet foglalkozok.
(Persze ez megváltozhat, elég fuatal vagyok)
Ne is foglalkozz velük, tudom, nehéz, de próbáld meg magasról lekakilni...
Anno, mikor összeköltöztünk a férjemmel, jöttek a kérdések: mikor lesz lánykérés?; mikor lesz az esküvő?; jaaaa, esküvő, akkor jön a gyerek?; mikor jön a gyerek? De hát már rég együtt vagytok, nem? Stb, stb, stb.
Ezek a megjegyzések általában azoktól jöttek, akik: hirtelen házasodtak, nem tervezték a gyereket, vagy "kaki" az életük, és inkább ő kérdez, minthogy te kérdezd őt, s neki legyen kellemetlen...
Egyébként meg mindenki annyi gyereket vállaljon, amennyit szeretne, szívből. Ha egyet, egyet, ha huszat, akkor annyit. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!