Csak én érzek így?

Figyelt kérdés
Egy kislányom van (5hónapos lesz), imádom, ő az életem. De már kapom az ívet, hogy mikor lesz kistesó. Én nem tudom elképzelni magam 2 (vagy több) gyermekes anyukaként. Mióta megszületett a kislányom, mégjobban úgy érzem, hogy én csak neki tudok megfelelő szeretetet és törődést biztosítani. Mikor ezt elmondom valakinek, aki nekem szegezi a kistestvér témát, azonnal hülyének néz, és megkapom, hogy "akkor ezt az egyet sem szereted eléggé". Komolyan csak én érzek így...?

#egygyerek
2021. máj. 25. 19:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk sosem értettem, hogy attól mert én vállalok még egyet, kettőt, tizet, huszat(😂) attól nekik miért lesz jobb? Utána meg azt feszegetnék, hogy "biztosaCSOKmiattszültééé"
2021. máj. 27. 16:42
 12/22 anonim ***** válasza:

En is unom ezt a kerdest 10 honapos a lanyom en mar csak annyit mondok hogy azert mert nem akarok. Vicces latni a fejeket ahogy remego szajjal kerdezik: de hat mi lesz vele teso nelkul?!!

Mi lenne? :D

2021. jún. 11. 16:56
 13/22 A kérdező kommentje:

Pont ma kaptam egy gyönyörű beszólást

"Utálni fog amiért egyke életre kényszeríted. Elkényeztetett hisztis p*csa lesz"

És ezt egy "kedves" ismerőstölxd

2021. jún. 11. 17:07
 14/22 anonim ***** válasza:
Sose ertettem miert aggodik valaki mas gyereke miatt lattam olyat ahol ket gyerek is el lett kenyeztetve tesok. Legkesobb a jatszoteren megtanulnak osztozkodni
2021. jún. 11. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Azért az ilyen ismerősöktől megkérdezném h ő honnan a fa..ból tudja mit érez egy egyke gyerek? 🤔

Valamint igen irigy ember, hogy sajnálja a gyerektől ha megkap mindent. Jó szar gyerekkora volt

2021. jún. 11. 18:11
 16/22 A kérdező kommentje:

Igen pont ez az, hogy szerinte "megveszünk neki minden szart"

Alapból nem vágom mi köze a pénztárcánkhoz. Nyilván azért vállalok 1 gyereket, hogy "megvegyek neki minden szart" és azért nem vállalok többet, mert neki(k) már nem tudnék. És érzelmileg is korlátozva vagyok. Csak 1nek tudom megadni a megfelelő érzelmi hátteret. Pont.

2021. jún. 11. 18:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy olyan gyanum hogy azert mondjak hogy te is szivj ne csak ok, ugyanis ezt tobbgyerekesektol hallom legtobbszor. Viszont jo par kerdest lattam itt gykn arra vonatkozoan hogy 1 vagy tobb gyerekkel konnyebb. Eleg kevesen irtak hogy tobb gyerekkel konnyebb sot volt aki belatta hogy mig egy gyerekuk volt setagalopp volt minden es ha egy gyerek van otthon a tobbi mashol akkor tok hawaii van. Biztos le leszek pontozva ezert de ez mar tobbszor megfogalmazodott bennem :D
2021. jún. 11. 18:28
 18/22 anonim ***** válasza:

Voltam egy gyerekes, és most hirtelwn egyből 3 gyerekes lettem.

Egy gyerekesen is voltak nagyon húzós napjaink. De így a 3mal nyilván ez fokozódik.

Nem is értem h

1 mi közük hozzá h hány gyereket vállalsz

2 miből vonják le a hülye következtetéseket "gyűlölni fog" elkényeztetett lesz"?

Tőlem sosem kérdezték h mikor lesz kistesó. Pedig a nagyobb már 4 éves volt (én 2,5 éve újra dolgoztam) mikor az ikrekkel várandós lettem.

2021. jún. 11. 19:10
 19/22 A kérdező kommentje:

Nyilván csak az szeretheti a szüleit, aki mellé még tizet potyogtattak...

Minden tiszteletem a többgyerekesek előtt

De azért na...

18. megmondom az őszintét... rettenetesen paráztam, hogy nehogy ikrek legyen😂 de előtted le a kalappal

2021. jún. 11. 19:19
 20/22 anonim ***** válasza:

18: le a kalappal elotted.

Nem minden tobbgyerekes mondja ezt nyilvan de akarki kerdezte ezt eddig min 2 gyerek volt ott amivel nincs is baj persze. Mondjuk olyan bunkot meg nem mondtak mint a kerdezonek de latom a lesajnalo tekintetet mikor sajnaljak (sajnaljak a gyerekem! Ez is milyen undorito) hogy nem lesz tesoja. En nemtom hogy nottem fel egykekent de esku nem hianyzott soha teso. Amugy nemtom hogy kerulted el eddig a tesokerdezoket de odakoltozok :D

2021. jún. 11. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!