Csak én érzek így?
En is unom ezt a kerdest 10 honapos a lanyom en mar csak annyit mondok hogy azert mert nem akarok. Vicces latni a fejeket ahogy remego szajjal kerdezik: de hat mi lesz vele teso nelkul?!!
Mi lenne? :D
Pont ma kaptam egy gyönyörű beszólást
"Utálni fog amiért egyke életre kényszeríted. Elkényeztetett hisztis p*csa lesz"
És ezt egy "kedves" ismerőstölxd
Azért az ilyen ismerősöktől megkérdezném h ő honnan a fa..ból tudja mit érez egy egyke gyerek? 🤔
Valamint igen irigy ember, hogy sajnálja a gyerektől ha megkap mindent. Jó szar gyerekkora volt
Igen pont ez az, hogy szerinte "megveszünk neki minden szart"
Alapból nem vágom mi köze a pénztárcánkhoz. Nyilván azért vállalok 1 gyereket, hogy "megvegyek neki minden szart" és azért nem vállalok többet, mert neki(k) már nem tudnék. És érzelmileg is korlátozva vagyok. Csak 1nek tudom megadni a megfelelő érzelmi hátteret. Pont.
Voltam egy gyerekes, és most hirtelwn egyből 3 gyerekes lettem.
Egy gyerekesen is voltak nagyon húzós napjaink. De így a 3mal nyilván ez fokozódik.
Nem is értem h
1 mi közük hozzá h hány gyereket vállalsz
2 miből vonják le a hülye következtetéseket "gyűlölni fog" elkényeztetett lesz"?
Tőlem sosem kérdezték h mikor lesz kistesó. Pedig a nagyobb már 4 éves volt (én 2,5 éve újra dolgoztam) mikor az ikrekkel várandós lettem.
Nyilván csak az szeretheti a szüleit, aki mellé még tizet potyogtattak...
Minden tiszteletem a többgyerekesek előtt
De azért na...
18. megmondom az őszintét... rettenetesen paráztam, hogy nehogy ikrek legyen😂 de előtted le a kalappal
18: le a kalappal elotted.
Nem minden tobbgyerekes mondja ezt nyilvan de akarki kerdezte ezt eddig min 2 gyerek volt ott amivel nincs is baj persze. Mondjuk olyan bunkot meg nem mondtak mint a kerdezonek de latom a lesajnalo tekintetet mikor sajnaljak (sajnaljak a gyerekem! Ez is milyen undorito) hogy nem lesz tesoja. En nemtom hogy nottem fel egykekent de esku nem hianyzott soha teso. Amugy nemtom hogy kerulted el eddig a tesokerdezoket de odakoltozok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!