Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan, aki kicsi gyerekène...

Van olyan, aki kicsi gyerekènek volt többször röngenje? Nem aggòdsz emiatt?

Figyelt kérdés
Teljesen kètsègbe vagyok esve.
2021. máj. 23. 11:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te egy troll vagy....
2021. máj. 23. 16:28
 32/36 A kérdező kommentje:
Nem vok troll. Miert gondolod?
2021. máj. 23. 16:30
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azért nem kell ezek miatt aggódnod, mert ez a mennyiség nem jelentős növekedés a természetes háttérsugárzáshoz képest. Ugyanis folyamatosan ki vagyunk téve egy kis röntgensugárzásnak, de ezt simán kibírja az emberi szervezet. Hozzá vagyunk szokva. Minden sugárzás okoz egy-két hibát a sejtekben, de a szervezet meg folyamatosan javítja ezeket. Nem csak az orvosi röntgennél van plusz sugárzás, hanem pl. repülőutaknál is többet kapunk. Nem kell jobban félteni egy koponyaröntgentől a gyereket, mint egy tengerentúli utazástól féltenéd. Plusz itt még nem is eshet le a repülő :-)
2021. máj. 23. 16:46
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem ritka, rengeteg gyerek van, akiket ennél sokkal többször kell képalkotó vizsgálatra vinni. És ezt ne úgy kepzeld, hogy mondjuk 6 év alatt 10x hanem 2-3 hónap alatt 5-6 besugárzásos vizsgalatra. Ha 5,5 éves a gyereked, őt BIZTOS ,hogy ujabb tipusu rtg géppel vizsgáltak. Igyál meg valamit, vagy vegyél be egy nyugtatót mert ettől az agymenésedtől mégegy füle nő majd a gyerekednek!
2021. máj. 23. 16:48
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Olvass vissza, írtam, hogy hány törésem volt 14 éves koromig, természetesen mindnen alkalommal volt röntgen, több is.
2021. máj. 23. 16:55
 36/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek h ìrtatok 😀
2021. máj. 23. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!