Van olyan, aki kicsi gyerekènek volt többször röngenje? Nem aggòdsz emiatt?
Figyelt kérdés
Teljesen kètsègbe vagyok esve.2021. máj. 23. 11:49
1/36 anonim válasza:
Nem, annyira minimális dózissal sugárzunk be, hogy semmilyen negativ hatása nincs
2/36 A kérdező kommentje:
Te az egeszsegugyben dolgozol? Arra irtad h nem? Vagy h nem volt a gyerekednek rontgenje? Bocs h ertetlenkedem
2021. máj. 23. 11:59
3/36 anonim válasza:
Mit vagy ettől teljesen kétségbeesve? Nyilván az orvosok tudják, mennyit lehet, ami nem káros. Nyilván nem poénból csinálják, hanem jó ok van rá.
4/36 anonim válasza:
A lányomnak volt jó pár rögenje csípő ficam miatt is 8 hós korától, majd mikor már iskolás volt, olyan is előfordult hogy 2 nap egymás után volt, játszottak bátyjával.
21 éves egéazséges
5/36 anonim válasza:
Inkább legyen röntgen, MRI, CT minthogy ne kapjon megfelelő gyógyszert és epilepsziás görcsei meg újabb agyvérzése legyen.
Nem is értem mitől rettegsz...
Volt 2 tüdő röntgen, 2 koponya CT, 1 MRI, az élete első két hetében.
Gyógyszert szedett a rohamaira, amik hálistennek abbamaradtak, míg felszívódott a vér az agyán.
6/36 anonim válasza:
Volt, nem aggódtam, nem hobbiból röntgeneznek
7/36 A kérdező kommentje:
Az orvosok nem latjak az előzmènyeket, mert nem ugyanabban a kórhàzban voltak a röntgent
6os, nalatok milyen röntgen volt?
2021. máj. 23. 12:22
8/36 A kérdező kommentje:
Koszi h valaszoltok,pròbàlok megnyugodni
2021. máj. 23. 12:24
9/36 anonim válasza:
Gondolkodj ésszerűen... Nem viccből röntgeneznek. Ha nem teszik, félrekezelhetik a gyereket, ami sokkal rosszabb, mint egy röntgen.
10/36 A kérdező kommentje:
Többszöri röntgenről van szó, nem csak egyszer
Masnak lehet csak egy testreszről volt
2021. máj. 23. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!