Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan, aki kicsi gyerekène...

Van olyan, aki kicsi gyerekènek volt többször röngenje? Nem aggòdsz emiatt?

Figyelt kérdés
Teljesen kètsègbe vagyok esve.
2021. máj. 23. 11:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább a saját mentális egészséged miatt kellene teljesen kétségbe esned, ha ez neked sok rtg. 6 év alatt 3? Ne viccelj már...
2021. máj. 23. 13:45
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Irhatsz,de ezzel kapcsolatban felesleges.

Nem ertem miert agonizálsz rajta...

2021. máj. 23. 13:45
 23/36 A kérdező kommentje:

3 alkalkalom, te több felvètel

17, kèsőbb sincs ebbol kàros dolog?

Ez tenyleg nem szàmìt soknak? Illetve hogy kicsi gyerekről van szo, nem felnőttről?

2021. máj. 23. 14:07
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

nem

anno nekem hetente kellet járni mert tüdőgyulladásom volt az a makacs fajta ami nagyon nehezen gyógyul...

4 hónap volt mire eltűnt, az első két hónapba hetente mentem, kérdeztem a dokit erről de azt mondta h annyira minimális már a modern készülékekben a sugárzás h nem kell félnem mert 10x ennyit is simán kibírhatok

mindezt 17 évesen

2021. máj. 23. 14:48
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Őő...

14 éves koromig 7-szer volt gipszben végtagom, volt az a hangos befekvős masina is (mri?), 3 műtét. Amit írsz nem sok.

2021. máj. 23. 14:56
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdezo, ez a par felvetel elenyeszo sugarterhelessel jar. A mai gepek modernek, automatak altalaban, a szakkepzett kepalkoto pedig ugy allitja be a testreszt es a blendet - olom takaras-, hogy csak az legyen a "celkeresztben", aminek kell...igy a szort sugarzas MINIMALIS! Az ivarszerveket, pajzsmirigyet pedig szakszeruen vedjuk, tehat ezekbol adodoan amit a gyermeked "elszenvedett" szinte a nullaval egyenlo. Ha azt mondtad volba havonta CT - zni kell valami sulyos gond miatt meg megertenem, a CT ugyanis joval magasabb sugardozissal jar. Ha a valaszoktol sem nyugszol meg, szerintem is pszichologus segitseget kerd, mert ezt a problemat te generalod magadnak. Diplomas radiologiai asszisztens voltam.
2021. máj. 23. 15:58
 27/36 A kérdező kommentje:
A has rontgennel es a mellkasnal illetve a koponya rontgennel nem volt takaras. Nem adtak olomkotenyt. Igy sem kell aggodnom ? A gepeket nem tudom milyenek voltak, regi e vagy ujabbak. Koszonom a hozzaerto hozzaszòlasokat
2021. máj. 23. 16:04
 28/36 A kérdező kommentje:
Egyebkent van olyan h kicsi gyereket havonta ct-zni kell?
2021. máj. 23. 16:06
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Igy sem kell aggodnod. Hasnal nem is lehet adni. Nyilvan nagyon ritka, ha valakit havonta kell CT-zni, gyerekeknel inkabb MRI-t szoktak, de van, amikor a CT jobb. De csak egy peldat irtam. Pl baleset kapcsan, operacio elott, utan lehet tobbszor indokolt stb stb.
2021. máj. 23. 16:16
 30/36 A kérdező kommentje:

Koszi utolso neked is. Kèsobb Sen okozhat bajt a sugarzas? Ugye fejlődő szervezet...

Te egyebkent talalkoztalmar olyan gyerekkel akit ennyiszer rontgeneztek vagy ez ritka amit irtam? Koszonom

2021. máj. 23. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!