Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális hogy teljesen megfele...

Normális hogy teljesen megfeledkeztem a kutya támadás miatt már többször is a gyerekről?

Figyelt kérdés

Mamámnál lakik jelenleg a szuka bulldogom és a szuka tacskójával folyton ölik egymást a kaján de ezt értsd szó szerint.

Terhesen apám komondora lefojtotta majdnem a szemem láttára a kutyám akkor sokkos állapotban csak síkítottam.

Múltkor gyerekkel a kezembe rohantam oda mikor majdnem lefojtotta a tacskó a bulldogom.

Aztán gyors odaraktam anyám kezébe a gyereket és rohantam megmenteni a kutyám.

Ma neki estek megint egymásnak már habzott a szájuk az idegtől.

A gyerek az előszobában aludt baba kocsiban.

Felkelt a zajra természetesen.

Én megfogtam a kutyákat és Mamámmal szétszedtem őket.

De a tacskó tiszta idegállapotbna rángatoozott mamám kezében fejjel lefelé ha leteszi a földre megint neki megy az enyémnek.

Ezért megfogta és behoztak az előszobába a gyerek meg úgy rótt volt.

a babakocsiba nézelődött.

Én meg bementem az előszobába és mikor láttam hogy mamám hozzá be a tacskóját mondtam ne ide ne a gyerekhez majd mikor láttam hogy behozza otthagytam a gyereket a kocsiban és bementem a szobába mert féltem hogy ezúttal a tacskó nekem jön majd mert én ugye a saját kutyám védem.

És ugye hirtelen megfeledkeztem félelmemben a gyerekről és ő a drágám a kocsiban nézelődött én meg gyáván bementem a szobába mert féltem a tacskótol..

Azóta is remegek az idegtől de ami rosszabb hogy Bűntudatom van emiatt.

2019. máj. 15. 14:14
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
74%
Az élet nagy dolgai 🤔
2019. máj. 15. 14:16
 2/48 A kérdező kommentje:

Mindeközben jött még a futár is.

Akiről teljesen megfeledkeztem.

Az meg kint várt.

Eleve én azért mentem ki a teraszra hogy nyissa ajtót csak utána egymásnak estek az ebek.

Tiszta ideg vagyok

2019. máj. 15. 14:17
 3/48 anonim ***** válasza:
87%

Nem normálus Nazzi. Könyörgöm menj orvoshoz vagy írj blogot, eskü követni fogom, de fogd már fel, hogy ez nem virtuális napló.

Bátyád mit csinált ez alatt? Szegény nézni se tudta, hogy szoptatsz...

2019. máj. 15. 14:18
 4/48 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2019. máj. 15. 14:19
 5/48 anonim válasza:
84%
Szia Nazzii , de jó hogy hallani felőled.
2019. máj. 15. 14:20
 6/48 anonim ***** válasza:
75%
És nem normális, mert egy anya a sajat testi epsege karara vedi a gyereket, de te csak nazzolni tudsz, meg prádá cipőben menőzni, közben beijedsz egy tacskótól. Komolyan Nazzi, hol van már a heppiend? Kezd ellaposodni a sztorid.
2019. máj. 15. 14:22
 7/48 anonim ***** válasza:
91%
Látom már kutyád is van. Végülis legalább az legyen, ha már mosógép nincs.
2019. máj. 15. 14:25
 8/48 anonim ***** válasza:
95%
Jaj istenkém, aki a kutyáját sem tudja biztonságban tartani, annak minek gyerek???
2019. máj. 15. 14:26
 9/48 anonim ***** válasza:
91%
Szia Nazzi szép napot neked. Köszönjük az új epizódot életed sorijából, veri a Trónok harcát is.
2019. máj. 15. 14:31
 10/48 anonim ***** válasza:
94%
Már hiányoztál.
2019. máj. 15. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!