Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális hogy teljesen megfele...

Normális hogy teljesen megfeledkeztem a kutya támadás miatt már többször is a gyerekről?

Figyelt kérdés

Mamámnál lakik jelenleg a szuka bulldogom és a szuka tacskójával folyton ölik egymást a kaján de ezt értsd szó szerint.

Terhesen apám komondora lefojtotta majdnem a szemem láttára a kutyám akkor sokkos állapotban csak síkítottam.

Múltkor gyerekkel a kezembe rohantam oda mikor majdnem lefojtotta a tacskó a bulldogom.

Aztán gyors odaraktam anyám kezébe a gyereket és rohantam megmenteni a kutyám.

Ma neki estek megint egymásnak már habzott a szájuk az idegtől.

A gyerek az előszobában aludt baba kocsiban.

Felkelt a zajra természetesen.

Én megfogtam a kutyákat és Mamámmal szétszedtem őket.

De a tacskó tiszta idegállapotbna rángatoozott mamám kezében fejjel lefelé ha leteszi a földre megint neki megy az enyémnek.

Ezért megfogta és behoztak az előszobába a gyerek meg úgy rótt volt.

a babakocsiba nézelődött.

Én meg bementem az előszobába és mikor láttam hogy mamám hozzá be a tacskóját mondtam ne ide ne a gyerekhez majd mikor láttam hogy behozza otthagytam a gyereket a kocsiban és bementem a szobába mert féltem hogy ezúttal a tacskó nekem jön majd mert én ugye a saját kutyám védem.

És ugye hirtelen megfeledkeztem félelmemben a gyerekről és ő a drágám a kocsiban nézelődött én meg gyáván bementem a szobába mert féltem a tacskótol..

Azóta is remegek az idegtől de ami rosszabb hogy Bűntudatom van emiatt.

2019. máj. 15. 14:14
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Ha a szemed láttára ölik meg a kutyád alor lehet meglepődnél te is a válaszreakción addig lehet nagy pofa
2019. máj. 15. 14:35
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Nazzi írod, hogy nem az első eset, és ennek ellenére semmit sem tesztek annak érdekében, hogy ez ne ismétlődhessen meg. Akkor mit sír a szád? Csak a kutyát sajnálom ( már ha létezik)...
2019. máj. 15. 14:38
 13/48 anonim ***** válasza:
84%
Ha választanom kellene a kutyám és a gyerekem közt Nazzikám, igenis a gyerekemet fogom választani.
2019. máj. 15. 14:43
 14/48 anonim ***** válasza:
87%

Ha ez így volt, akkor tartok tőle, hogy idővel a hírekben is megnézhetitek a folytatást....

Csak ismétlem önmagam: neked nem való gyerek. Add örökbe!

2019. máj. 15. 14:45
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Nazzi! Olyan rég olvastam felőled!
2019. máj. 15. 15:07
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Leskelődnek még szoptatás közben a tesódék?
2019. máj. 15. 15:09
 17/48 anonim ***** válasza:
98%
Valaki azt írta, hogy nem való neked a gyerek. Ezt csak annyival egészíteném ki, hogy kutya sem...
2019. máj. 15. 15:16
 18/48 A kérdező kommentje:
Ne te mond már meg nekem a net mögé bújva neved fel nem vállalva hogy mi való nekem.
2019. máj. 15. 15:35
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Nah, de nagy arca van valakinek, a net mögé bújva...

Kutya? Különszedted már a tacskótól vagy ölbe tett kézzel várod mikor lesz újabb harc?

2019. máj. 15. 15:44
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Nazzi szemtől szemben is megmondanám neked, hogy te még egy művirágot sem lennél képes felnevelni, nemhogy egy gyereket éa egy kutyát.
2019. máj. 15. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!