Normális hogy teljesen megfeledkeztem a kutya támadás miatt már többször is a gyerekről?
Mamámnál lakik jelenleg a szuka bulldogom és a szuka tacskójával folyton ölik egymást a kaján de ezt értsd szó szerint.
Terhesen apám komondora lefojtotta majdnem a szemem láttára a kutyám akkor sokkos állapotban csak síkítottam.
Múltkor gyerekkel a kezembe rohantam oda mikor majdnem lefojtotta a tacskó a bulldogom.
Aztán gyors odaraktam anyám kezébe a gyereket és rohantam megmenteni a kutyám.
Ma neki estek megint egymásnak már habzott a szájuk az idegtől.
A gyerek az előszobában aludt baba kocsiban.
Felkelt a zajra természetesen.
Én megfogtam a kutyákat és Mamámmal szétszedtem őket.
De a tacskó tiszta idegállapotbna rángatoozott mamám kezében fejjel lefelé ha leteszi a földre megint neki megy az enyémnek.
Ezért megfogta és behoztak az előszobába a gyerek meg úgy rótt volt.
a babakocsiba nézelődött.
Én meg bementem az előszobába és mikor láttam hogy mamám hozzá be a tacskóját mondtam ne ide ne a gyerekhez majd mikor láttam hogy behozza otthagytam a gyereket a kocsiban és bementem a szobába mert féltem hogy ezúttal a tacskó nekem jön majd mert én ugye a saját kutyám védem.
És ugye hirtelen megfeledkeztem félelmemben a gyerekről és ő a drágám a kocsiban nézelődött én meg gyáván bementem a szobába mert féltem a tacskótol..
Azóta is remegek az idegtől de ami rosszabb hogy Bűntudatom van emiatt.
Ha ez így volt, akkor tartok tőle, hogy idővel a hírekben is megnézhetitek a folytatást....
Csak ismétlem önmagam: neked nem való gyerek. Add örökbe!
Nah, de nagy arca van valakinek, a net mögé bújva...
Kutya? Különszedted már a tacskótól vagy ölbe tett kézzel várod mikor lesz újabb harc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!