Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális hogy teljesen megfele...

Normális hogy teljesen megfeledkeztem a kutya támadás miatt már többször is a gyerekről?

Figyelt kérdés

Mamámnál lakik jelenleg a szuka bulldogom és a szuka tacskójával folyton ölik egymást a kaján de ezt értsd szó szerint.

Terhesen apám komondora lefojtotta majdnem a szemem láttára a kutyám akkor sokkos állapotban csak síkítottam.

Múltkor gyerekkel a kezembe rohantam oda mikor majdnem lefojtotta a tacskó a bulldogom.

Aztán gyors odaraktam anyám kezébe a gyereket és rohantam megmenteni a kutyám.

Ma neki estek megint egymásnak már habzott a szájuk az idegtől.

A gyerek az előszobában aludt baba kocsiban.

Felkelt a zajra természetesen.

Én megfogtam a kutyákat és Mamámmal szétszedtem őket.

De a tacskó tiszta idegállapotbna rángatoozott mamám kezében fejjel lefelé ha leteszi a földre megint neki megy az enyémnek.

Ezért megfogta és behoztak az előszobába a gyerek meg úgy rótt volt.

a babakocsiba nézelődött.

Én meg bementem az előszobába és mikor láttam hogy mamám hozzá be a tacskóját mondtam ne ide ne a gyerekhez majd mikor láttam hogy behozza otthagytam a gyereket a kocsiban és bementem a szobába mert féltem hogy ezúttal a tacskó nekem jön majd mert én ugye a saját kutyám védem.

És ugye hirtelen megfeledkeztem félelmemben a gyerekről és ő a drágám a kocsiban nézelődött én meg gyáván bementem a szobába mert féltem a tacskótol..

Azóta is remegek az idegtől de ami rosszabb hogy Bűntudatom van emiatt.

2019. máj. 15. 14:14
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapja szültem, azóta rendesen lemaradtam a nazzolós sztorikról, volt valami izgalmas? 😀
2019. máj. 15. 15:46
 22/48 anonim ***** válasza:
2019. máj. 15. 15:53
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Tudod miért kapnak idegrohamot a kutyák?

Mert nem tudjátok már végre kidobni azt a k.va hóvirágot!!! Komolyan, mi értelme ott tartani azt a rohadt virágot, ha ennyire veszélyes?!

2019. máj. 15. 16:43
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha ennyire nem jönnek ki a kutyák egymással, akkor nem minimum külön helyiségbe... Ahh, mindegy, írhatunk bármit, felesleges.
2019. máj. 15. 16:44
 26/48 anonim ***** válasza:
87%
Hóvirág? Nem aranyeső volt?
2019. máj. 15. 16:53
 27/48 anonim ***** válasza:
92%
Neee csak GoT spoilert ne, még nem láttam az e heti részt. 😂 Nazzi miatt a Yetiről(igen, még mindig yeti ugrik be róla sorry :D) írhattok csak ne a trónokat!! 😂
2019. máj. 15. 16:55
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

Ááá, kiégtem ezeken a kérdéseken. 🤣

Ez a liba volt az, amelyik úgy indított, hogy a pasikáját terhesen hazaugráltatta, mert azt hitte meg fog halni?? Meg ilyeneket mondott a pasijának, hogy jöjjön haza, mert ez lesz az utolsó??

2019. máj. 15. 17:27
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen ő volt 😂 valakinek nincs meg a szüléstörténete? azon nagyon meghaltam 😂
2019. máj. 15. 17:29
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Hóvirággal kezdődött, hogy milyen veszélyes az. Aztán belekeveredett az aranyeső is. A kettő együtt halálos kombó :D
2019. máj. 15. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!