A családom kutyája többször megakart harapni. Mit tegyek?
ikerházban lakom a családommal, van nekik egy kutyájuk lassan 1 éves, nagytestű, nem sokat foglalkoznak vele mert egész nap dolgoznak. Én rengeteget vagyok ott, és nem játékból már 3x megharapott. Meg lehet még nevelni?
Etetésnél nem harap, de ha pl megfogom míg kiállnak kocsival, szabályosan meg akar támadni. Mi ilyenkor a teendő? nem szeretném sem bántani, sem azt, hogy másnak adják ez miatt. Nem értek a kutyákhoz nekem sosem volt.
3 lehetőséged van.
1. kerestek közösen olyan gazdát, aki törődik vele, vagy menhely.
2. Elkezdenek szépen foglalkozni vele, lefárasztják, hordják sulizni, tanítják, stb.
3. Magadhoz veszed, te leszel a gazdája (mert ha nem te vagy a fővezér, akkor nem fog rád hallgatni), és te foglalkozol vele. Milyen kutya, német juhász, roti...csak mert az sem mindegy, hogy melyik harap meg, meg mennyire merjem neked ajánlani azt, hogy te foglalkozz vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!