Elítéled azt, aki baba mellett takarítónőt fogad?
Egész napos figyelmet igényel a kicsi, nem gyerekbarát a ház. Viszonylag nagynak mondhatók a terek, több nap kitakarítani, mire végzek vele, kezdhetem újra, állandóan versenyt futok az idővel.
A férjem besegít, de minden nap a szememre hányja. Felvetettem, hogy jó lenne hetente egyszer egy takaritònőt fogadni. Sajnos a kérdés elméleti, mert a GYED-em nem egetrengető összeg, a -jól kereső- férjem pedig kijelentette, hogy nem fizet azért, hogy más takarítson, mert azt csak a nagyon gazdagok engedhetik meg maguknak.
Abban egyeztünk meg, hogyha visszamegyek dolgozni, vélhetően átlagos vagy kicsit afeletti fizetésért, akkor egyedül fogok finanszírozni egy takarítònőt, mivel, ha a kicsi mellett itthon nincs rendesen időm takarítani, munka és gyerek mellett még kevesebb lesz (bár ki tudja).
Nektek erről mi a véleményetek?
Szerintem semmi probléma nincs azzal, ha takarítónő besegít.
A férjed hozzáálása viszont hagy némi kritikát maga után.
160m2 a házunk, nem igazán gépiesített. Van egy örökmozgó 2évesem illetve egy 2hós matrica babám. Ja és egy szobakutyánk, aki a 3.gyerek. Sosem fordult meg a fejemben a takarítónő, pedig segítségem az nincsen.
Aláírom, nincs mindig patika tisztaság, de simán vállalható a lakás idegenek számára is.
El nem ítélem, de meg sem értem.
A nagyon gazdagok engedhetik meg maguknak? Kizárt.
Barátnőmék nem gazdagok, de mégis jár hozzájuk takinéni kétheti egyszer 8 órát. 13 ezer forintért. Így is kell takarítani, de óriási könnyebbség, hogy egy profi, jóval hatékonyabban egy random hétköznap puccba vágja a kecót. Ennyi idő alatt bőven megkeresi az árát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!