Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy férfi mégis mit tud...

Egy férfi mégis mit tud kezdeni egy kislánnyal?

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 17:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
97%
29) Régen imádtam sakkozni édesapámmal,sajnos ma már nincs rá lehetoseg...
2021. máj. 6. 21:13
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. sokat fociztam apámmal, pedig lány vagyok...
2021. máj. 6. 21:20
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

A lányom csapdásat játszott az apukájával. Felmászott a nyakába, ölébe, tornázott rajta, amíg az apja hirtelen úgy meg nem fogta, hogy ne tudjon kiszabadulni. Akkor aztán addig kepesztett, amíg valahogy mégis kimászott a csapdából, és kezdték elölről.

2-3 éves korától éveken át ment ez a játék.

2021. máj. 6. 22:22
 34/41 anonim ***** válasza:
90%
Apámnak három lánya lett anyámtól, hát elég sokmindent tudtunk együtt csinálni, például forma1-et néztünk vele, megtanultunk horgászni, és kisautókkal is játszottunk. Faterral tanultunk vezetni később, vele lehetett a balcsiban jókat játszani, hogy dobáljon minket a vízbe, felkapott és megpörgetett minket, vagy a bicepszébe kapaszkodtunk, és ő felemelt minket, legóztunk,építőkockáztunk, megtanultunk egy csomó kártyajátékot, elmentünk gokartozni, együtt néztünk meséket, grimaszolni tanított minket, kertészkedésre és a szabás-varrásra is, mivel az a szakmája. Sokat ültem a nyakában, lovacskásat játszottunk, és sok viccet tanultunk tőle, rengeteget lehetett vele hülyéskedni. Fociztunk is az udvaron, vízipisztolyoztunk, ő tanított meg minket biciklizni, bográcsozni, tüzet rakni, szalonnát sütni, nyársat faragni. Az első sörömet is tőle kaptam. A lányos programokat, mint babázás vagy hajfonás, vásárlás, azt anyukánkkal intéztük, apukánkkal a fiúsabb, menőbbnek tűnő, kicsit veszélyesebb játékokat játszottuk. Faterom amúgy mindig akart egy fiút is, de csak a második házasságából jött össze. Már 18 az öcsém, de fater mindig mondogatja nekem, hogy sokkal jobban szeretett lányos apuka lenni, így utólag ha választhatna, a negyedik gyerekét is inkább lánynak akarná.
2021. máj. 7. 00:49
 35/41 anonim ***** válasza:
97%
Apukámnak három lánya van. Mit tudott velünk kezdeni? Mindent. Fonta a hajunkat, öltöztetett és babázott velünk. Tanított biciklizni, labdáztunk, készített nekünk kosárpalánkot is. Szuper játékjavító volt; a széteső babákat is összerakta úgy, hogy utána még sokáig használhatók lettek. Egyszer akartam egy pisilős babát de nem volt rá pénzünk. Apukám házi módszerrel átalakította egyik régi babámat pisilőssé :D A síró babából mondjuk kiszerelte a mütyürt, mert idegesítette, azt mondta olyan mint a macskanyávogás. :D Nem éreztem soha, hogy bármit is megjátszana, ha velünk volt, játszott, foglalkozott velünk. Nem kellett - ha nem akartunk - maszkulin játékokat játszanunk, de természetesen tiltva sem volt. Azt gondolom nem is feltétlenül kell csak lányos, vagy csak fiús játékokat játszani egy gyerekkel, függetlenül a nemétől. Inkább az, hogy mihez van kedve. Mi is kisautóztunk ha úgy volt, aztán a következő percben teakonyhát játszottunk és főztük apunak a légyölő galócát (olyan volt a játék gomba) :D
2021. máj. 7. 01:52
 36/41 anonim ***** válasza:
97%
Ja, meg rengeteget kártyáztunk, a húgom igazi mester lett 21-ben. Plusz sokat nintendóztunk együtt apuval. #35 voltam
2021. máj. 7. 01:53
 37/41 anonim ***** válasza:
97%

Te nagyon beteg vagy fejben.

Elég szomorú, hogy mást nem látsz az apaságban.

Á férjem fiút szeretett volna. Lányunk lett. El se lehet őket valasztani. Eteti, sétáltatja, tisztába teszi, fürdeti és egy rossz szava sincs.

Tudod, az ő vére. Mindegy, hogy mi van a lába között, a szülőknek kell alkalmazkodni.

2021. máj. 7. 06:01
 38/41 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező téged fülednél fogva kéne meg rázni mert gyerekekről valami kőkorszaki véleményed van ,nekem 2 fiam meg egy lányom van legkisebb a lányom utálta utálja babákat,inkább a kisautókal szeretett játszani meg hot whells pályával ami bátyainak volt,imádta imádja vonatokat,buszokat,villamosokat

Imád legozni,imád építeni ,de szereti szép ruhákat természetet,az állatokat,és sütni is segít ha van kedve.

2021. máj. 7. 06:33
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Lányom nincs, csak két fiam, de velük sem ugyanazt kell csinálni, csak mert fiúk. Tök különbözőek, az egyik imád rajzolni, viszont mellette meg energiabomba, katonasat játszik legszivesebben. Hát akkor azt játszunk. A másik utált mindig is rajzolni, viszont fára mászik, szeret túrázni, logikai játékokkal játszani, vele ezeket.

Velem apukám mindenfélét játszott, rengeteget tarsasoztunk, kirándultunk, nyáron úszni tanított meg dobált a Balatonban, hatalmas várakat építettünk legobol, nagyon sokat olvasott nekem (mert imádtam hallgatni, ő meg imádott előadni), sakkozni is tanított, faragtunk bicskával, gyűjtöttünk növényeket, próbált zongorázni is tanítani, de azt feladta (nem csodálom 😅). Nem volt tökéletes apa, sok hibája volt, de nagyon szeretett és szeret most is, és nagyon boldog volt, amikor megszulettem, sokat foglalkozott velem mindig.

Egyáltalán nem kell máshogy nevelni egy lányt, mint egy fiút. Úgy kell minden gyerekkel foglalkozni, ahogy igényli. Vannak aktívabb és nyugisabb gyerekek, van, amelyik elszöszöl pár kaviccsal órákig, más meg képtelen a fenekén megülni, és le kell farasztani kegyetlenül, velük lehet sportolni, csak meg kell találni a megfelelőt. Miből gondolod, hogy a lanyodat semmi olyan nem fogja érdekelni, ami téged? Biztos lesz bennetek valami közös, kérdés az, hogy képes leszel-e megtalálni. Nekem sok olyan barátnőm van, aki pl vadászni, horgászni járt az apukajaval, más autót szerelt vele, megint más meccsre járt vele, más meg az operába. Ahogy a felnőtt férfiak sem egyformák, úgy a gyerekek sem. Van olyan nőismerősöm, aki ő maga jár focimeccsre a gyerekeivel, mert szeretik mindhárman.

2021. máj. 7. 07:15
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Én imádtam apukámmal barkácsolni, fát vágni, szenet pakolni, focizni, kártyázni (mármint snapszer, hetes, stb). Egyszer egy tejtermékeket szállító cégnél dolgozott, és egy nyáron heti kétszer mentem vele, balatonparti boltokba, büfékbe szállítottuk a tejterméket, imádtam.

Szerintem nyugodtan lehet vele fiúsabb játékokat, dolgokat is csinálni, talpraesettebb lesz. De abba se halsz bele, ha együtt babáztok, vagy társasoztok, főztök együtt.

2021. máj. 7. 08:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!