Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy férfi mégis mit tud...

Egy férfi mégis mit tud kezdeni egy kislánnyal?

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 17:54
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
90%

That's what she said

Viccet félretéve, nem egészen értem a kérdést.

2021. máj. 6. 17:56
 2/41 anonim ***** válasza:
92%
Ezt most nem értettem?
2021. máj. 6. 17:56
 3/41 anonim ***** válasza:
91%

Szeretni tudja es o lehet a kis hercegnoje. Megvedi es peldat mutat.

Ha pedig fizikai dolgokrol beszelsz. Mindent. Ugyanugy el lehet vinni setalni jatszani biciklizni vasarolni mint egy fiut

En sosem akartam apammal barbizni de tarsosozni rajzolni puzzlet rakni mindig.

2021. máj. 6. 17:58
 4/41 anonim ***** válasza:
98%
Ennyi erővel egy nő akinek fia születik, ő mit tud kezdeni vele? Amúgy kifejthetnéd kicsit bővebben a kérdést, én sem értem.
2021. máj. 6. 17:58
 5/41 anonim ***** válasza:
98%
Ha úgy érted,akinek van gyermeke ugyanúgy szereti ha kislány,ha kisfiú,bármelyik is lesz,nagyon nagy boldogságot jelent számodra,nálunk két kislány van :)
2021. máj. 6. 17:59
 6/41 anonim ***** válasza:
85%
Lánya fog születni, pedig fiút akart és kérdezi, hogy mit lehet vele kezdeni, mit lehet vele játszani, hova lehet kivinni, ami nem olyan elviselhetetlen lánygyerekeknek való program.
2021. máj. 6. 17:59
 7/41 A kérdező kommentje:

"Szeretni tudja es o lehet a kis hercegnoje."

Az ilyen kis hercegnőkkel mindig csak a probléma van.

2021. máj. 6. 18:01
 8/41 anonim ***** válasza:
18%
Eljátszhatod, hogy szereted. Ha mázlid van lesz fiad is akivel már nem kell majd megjátszanod magad.
2021. máj. 6. 18:05
 9/41 anonim ***** válasza:
19%
Jöhetnek a lepontozók,de aki magára sem tudja vállalni a kritikát,az ugyanolyan hülye barom mint a kerdezo!
2021. máj. 6. 18:05
 10/41 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy mit lehet vele kezdeni, hogy mit lehet vele játszani. Elfiúsítani nem akarom, legyen inkább nőies nő, ne maszkulin nő, tehát amik engem érdekelnek, foci, ökölvívás, pankráció, kilőve.
2021. máj. 6. 18:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!