Utolsó,E/1-es személyben írta,így bisztosan rá vonatkozna,ha nem troll lenne :)
2021. máj. 6. 20:03
22/41 anonim válasza:
*Mármint a válaszban,idézem:"Elfiúsítani nem akarom, legyen inkább nőies"
2021. máj. 6. 20:04
23/41 anonim válasza:
Jézusom, ha te lennél az apám kérdező, inkább öngyilkos lennék. Szegény kislány... annyira latszik, hogy nem is próbálkozol. Szerintem menj el egy pankrátor mérkőzésre, aztán igyál egy kis sört, és keress valami normális apát a gyerekednek. Elmondanad, miért vállaltál gyereket egyaltálán? Csak mert képzeld el, hogy -lehet, hogy ez most sokkoló lesz-, de közel azonos az esélye annak, hogy lányod, minthogy fiad születik.
2021. máj. 6. 20:23
24/41 anonim válasza:
22-es, ne mondd :D Magamtól sosem jöttem volna rá...
"Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom."
2021. máj. 6. 20:34
25/41 anonim válasza:
Ha valakinek még így sem lenne világos, arra céloztam, hogy a kérdezőt nem tartom férfinek, akár troll, akár nem. Nem is értem miért hittem, hogy itt az irónia átjön. Én kérek elnézést.
2021. máj. 6. 20:36
26/41 anonim válasza:
3 éves a lányom
Van fiam is
Egyelőre ugyanazt csinálják....
Építenek autóznak tologatnak valami plüsst babát..
A fenti felsorolásokból kimaradt, engem pl. sakkozni tanított apukám, de persze ahhoz kell egy kis ész is.
2021. máj. 6. 21:04
29/41 anonim válasza:
Kapaszkodj meg a fiúkat sem feltétlenül érdekli a foci, ökökvívás,pankráció csak mert fiúk...
Nahát mik vannak. És akkor mit tennél, csinálnál egy másikat? Basszus a gyerek nem rendelésre legyártott kisrobot, aki a te kényed kedved szerint érdeklődik bizonyos dolgok iránt. Tök mindegy milyen nemű.
Remélem csak troll vagy, mert ilyen degenerált senki nem lehet.
2021. máj. 6. 21:04
30/41 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy nem mindegy, hogy milyen nemű. Ha tök mindegy lenne a neme, akkor nem lenne vásárlásnál külön női és férfi részleg, nem lenne női és férfi budi. Egy lány nem olyan, mint egy fiú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!