Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy férfi mégis mit tud...

Egy férfi mégis mit tud kezdeni egy kislánnyal?

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 17:54
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
92%
Labdázni azért tudsz majd vele is. Fogócska, bújócska, tanítod fejenállni, rajzolhattok, táncolhattok, elmehetsz hozzá kamuvendégségbe, stb. A lehetőségek tárháza végtelen. Nem muszáj olyan dolognak lennie, ami téged érdekel. Ez nem erről szól :D Majd ami őt érdekli :)
2021. máj. 6. 18:18
 12/41 anonim válasza:
94%
Ha nem szereted, nehéz lesz. Ha pedig szereted, akkor kéne, hogy legyenek ötleteid magadtól. A gyerekeknek is van általában önálló akaratuk, tehát ő is meg tudja mondani, hogy mit játssz vele. Amúgy ez meg hülyeség, hogy ha pl. téged a pankráció érdekel, akkor ha fiad lenne, akkor őt is érdekelné mindenkèpp. A kislányodat is el tudod vinni játszótérre, legózhatsz vele, olvashatsz neki mesét, de ha eleg jó apa vagy babazni is tudsz vele, vagy tenyleg bármit, amit szívesen csinál. Ha érdekel téged az adott dolog, ha nem. Sajnos (vagy nem sajnos) a gyerek nem a te álmaid megvalósítasáról szól. De ezt gondolom akkor is tudtad, amikor a pároddal gyereket vállaltatok.
2021. máj. 6. 18:19
 13/41 anonim ***** válasza:
92%
Apukám tanítotr meg a sport szeretetére. Ő vett bringát nekem és tanított meg biciklizni. Amikor általános suliban lemaradtam futásból ő tanított meg futni.
2021. máj. 6. 18:24
 14/41 anonim ***** válasza:
93%

Ugyanúgy tudsz vele formabedobózni, építőkockázni, kirakózni, gyurmázni, később társasozni, és még sorolhatnám.

Vagy focizhatsz vele, csinálhatsz neki csúzlit, nádból íjat, pecázhattok, motorozhattok. Képzeld, apukám velem ezeket csinálta, mert két báty mellett nőttem fel, és bizony, fiús lány voltam kiskoromban. De nem lettem leszbikus, maszkulin, vagy egyéb módon "deformált" emiatt. Máig szeretem a focit, nézni és csinálni is, szeretek kockulni, és általában véve jobban kijövök a férfiakkal, mint a nőkkel. De van férjem, 2 gyerekem, és kellően nőies nő vagyok. Imádom apukámat, és senkivel nem cserélném el azt a csodás gyerekkort, ami megadatott nekem, és aminek ő is vastagon a része volt a "fiús programokkal". :) Szóval ne aggódj emiatt. Látni fogod majd, hogy mi érdekli.

2021. máj. 6. 18:26
 15/41 anonim ***** válasza:
92%
Visszük kirándulni, túrázni, kismotorozik, szereti a köveket, gyűjti őket, meg minden mást, labdázunk vele, rajzolunk, gyurmázunk, mesét olvasunk, építő kockázunk, és még sorolhatnám. Miért, egy lánnyal csak babázni lehet?
2021. máj. 6. 19:18
 16/41 anonim ***** válasza:
94%
Még jó hogy a gyereknevelés róla szól és nem rólad. Így nem baj ha őt nem érdekli a pankráció. ;)
2021. máj. 6. 19:19
 17/41 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy a gyereknevelés nemcsak a gyerekről szól.

Kislánnyal nem lehet semmit se kezdeni, max gurigatni a labdát, ahogy az üzenetekből kiszűrtem.

2021. máj. 6. 19:23
 18/41 anonim ***** válasza:
93%
Akkor tanulj meg olvasni, mert úgy látszik nem tudsz, ha ennyit láttál belőle. Amúgy nyilván provokatív a kérdés.
2021. máj. 6. 19:26
 19/41 anonim ***** válasza:
92%

"Kislánnyal nem lehet semmit se kezdeni, max gurigatni a labdát, ahogy az üzenetekből kiszűrtem."

Ezesetben zavard be a konyhába nokedlit szaggatni meg szendvicset csinálni, úgy tűnik, nagyjából ennyire tartod a nőket.

Amúgy amikor teherbe ejtetted a barátnődet/feleségedet, akkor tisztában voltál vele, hogy 50% eséllyel lányod lesz? És akkor ez a kérdés nem merült fel benned?

2021. máj. 6. 19:32
 20/41 anonim ***** válasza:
69%
Mindenki nyugodjon le a p.csába! A kérdésben az szerepel, hogy egy FÉRFI mit tud kezdeni egy kislánnyal. Hozzászólásai alapján, teljesen nyilvánvaló, hogy a kérdés egy ismerősére vonatkozik, vagy úgy általánosságban a férfiakra, de semmiképp sem rá. Mehetünk valami értelmesebb dolgot csinálni ;)
2021. máj. 6. 20:00
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!