Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elsőnek fiú vagy lány gyereket...

Elsőnek fiú vagy lány gyereket szeretnél/szerettél volna?

Figyelt kérdés
Akiknek mindegy volt, az ne válaszoljon!
2021. máj. 3. 08:42
A kérdező szavazást indított:
Lányt szerettem volna/lányt szeretnék
Fiút szerettem volna/fiút szeretnék
40 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Fiút szerettem volna.
2021. máj. 3. 08:45
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

Lányt szerettem volna, fiú lett.

Most 100 lányra sem cserélném el ezt a manót, annyira szeretem, de azért remélem, a második lány lesz 😃 Mondjuk, mióta rájöttem, mennyire lehet szeretni egy kisfiút is, valahogy kevésbé fontos a neme a babának.

2021. máj. 3. 09:06
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Lányt, fiú lett. Már 9 éves, imádom. A második baba lány lett, ő 8 hónapos kis tündér, őt is imádjuk.
2021. máj. 3. 09:20
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

Fiút szerettem volna, bejött.

Másodszorra is fiút akartunk, 18hetes terhes vagyok, hát ő nem kukacosodott meg 🤷‍♀️

2021. máj. 3. 09:29
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

Fiút

Lány lett

( csak mert könnyebb a férfiak élete... főleg egy olyan féltő apa mellett, mint a férjem😶....)

2. Akkor már legyen fiú is...

Fiú lett

3.

Mindegy

Átértékeltem az első érveimet

2021. máj. 3. 09:39
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

Mindig úgy gondoltam, előbb egy fiú, hogy majd a lánynak legyen egy nagy és erős bátyja, a fiúnak meg kishuga.

Amikor terhes lettem, lánynak szurkoltam, de fiú lett, és örültem.

És egyenlőre itt tartunk.

2021. máj. 3. 10:10
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Lányt szerettünk volna,fiu lett. Imadom. Majd szeretnenk meg babát,de mostmar nincs az,hogy fiut,vagy lanyt szeretnenk 😊
2021. máj. 3. 10:25
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Kizárólag fiút! Az első lány, a 2. fiú lett
2021. máj. 3. 11:20
 9/15 anonim ***** válasza:
10%

Én vilageletemben lányt szerettem volna, de mióta ismerem a férjem, azóta alig várom, hogy legyen kisfiunk, hogy viszont lássam benne az apukája vonasait, jellemét (tudom, hogy nem kell hogy hasonlítsanak, de tényleg azóta baratkoztam meg a gondolattal, plusz látom hogy az anyukájaval is klassz a kapcsolata).

De azért azt egy picit sajnálnám, ha egyetlen lányom sem lenne.

Meg nincs gyerekünk, és úgy néz ki hogy nem is akar gyorsan osszejonni, szóval igazából teljesen mindegy a neme, tudom elcsépelt de nagyon igaz, hogy mindegy, csak egészséges legyen. Én így érzem.

2021. máj. 3. 11:25
 10/15 anonim ***** válasza:
54%

9

Vicces

Nekem a lányom tiszta apja

A fiam meg olyan, mintha nem is az apja fia lenne. Annyira rám hasonlît

2021. máj. 3. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!