Elsőnek fiú vagy lány gyereket szeretnél/szerettél volna?
Lányt szerettem volna, fiú lett.
Most 100 lányra sem cserélném el ezt a manót, annyira szeretem, de azért remélem, a második lány lesz 😃 Mondjuk, mióta rájöttem, mennyire lehet szeretni egy kisfiút is, valahogy kevésbé fontos a neme a babának.
Fiút szerettem volna, bejött.
Másodszorra is fiút akartunk, 18hetes terhes vagyok, hát ő nem kukacosodott meg 🤷♀️
Fiút
Lány lett
( csak mert könnyebb a férfiak élete... főleg egy olyan féltő apa mellett, mint a férjem😶....)
2. Akkor már legyen fiú is...
Fiú lett
3.
Mindegy
Átértékeltem az első érveimet
Mindig úgy gondoltam, előbb egy fiú, hogy majd a lánynak legyen egy nagy és erős bátyja, a fiúnak meg kishuga.
Amikor terhes lettem, lánynak szurkoltam, de fiú lett, és örültem.
És egyenlőre itt tartunk.
Én vilageletemben lányt szerettem volna, de mióta ismerem a férjem, azóta alig várom, hogy legyen kisfiunk, hogy viszont lássam benne az apukája vonasait, jellemét (tudom, hogy nem kell hogy hasonlítsanak, de tényleg azóta baratkoztam meg a gondolattal, plusz látom hogy az anyukájaval is klassz a kapcsolata).
De azért azt egy picit sajnálnám, ha egyetlen lányom sem lenne.
Meg nincs gyerekünk, és úgy néz ki hogy nem is akar gyorsan osszejonni, szóval igazából teljesen mindegy a neme, tudom elcsépelt de nagyon igaz, hogy mindegy, csak egészséges legyen. Én így érzem.
9
Vicces
Nekem a lányom tiszta apja
A fiam meg olyan, mintha nem is az apja fia lenne. Annyira rám hasonlît
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!