Nők hány évesen akarnak gyereket?
Figyelt kérdés
Ez tudatos vagy ösztönös?
Mit éreztek olyankor?
Én férfi vagyok, szeretnék gyereket, mert szerintem ez a normális, meg nem lenne teljes az életem úgy érzem.
2021. ápr. 30. 23:47
11/15 anonim válasza:
Én 28 évesen éreztem először hogy szeretnék. Mindig is tudtam hogy anya akarok lenni, de korábban ilyen erősen sosem éreztem. Miután összeházasodtunk a férjemmel 24 évesen folyton jöttek a kérdések hogy mikor lesz baba, akkor még eszünkbe sem volt, élvezni akartuk a közös életünket.
12/15 anonim válasza:
26 vagyok, nem szeretnék.
Van olyan volt osztálytársam akinek már 5 is van. Úgy veszem észre a környezetemben, hogy általában 20-23 évesen vállalják be az első gyereket
13/15 anonim válasza:
Én 18 évesen már szerettem volna gyereket, de 22 éves koromig vártunk a férjemmel. Anyagi okok miatt.
15/15 anonim válasza:
32 éves vagyok és nem akarok gyereket. Szeretem őket, de csak ideig-óráig. Az, hogy 0-24 nekem kelljen gondoskodni róla, azt nem. Lehet önzőnek nevezni, nem érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!