Keresztelő!Mi van, ha nincs alkalmas keresztszülő, aki felkérhetnénk?
Sziasztok!
Szeretném megkereszteltetni a kislányom, azonban nem tudom kit kérhetnénk fel. A legjobb barátnőm oké, de mellette a másik ki lehetne jó kérdés.
Unokatestvéremék jelezték az anyján keresztül, hogy lenne a párjával, de terhességem alatt sem és mióta megvan a babám se kerestek egyetlen egyszer sem. Sose kérdezte meg, hogy vagyok, vagyunk. Ő mikor terhes volt érdeklődtem sokat.. Szóval úgy, hogy több, mint egy év alatt rám se írt (messze laknak), így én biztosan nem akarom őket. Van egy bátyám, de ő se alkalmas. 40 évesen anyu tartja el, elég életképtelen. Férjem fiú tesói megbízhatatlanok. Szóval tényleg nem tudjuk. Ti, hogy oldottátok meg?
Köszönöm, azt nem tudtam, hogy egy is lehet :)
Páromnak nincs legjobb barátja,csak haverok bannak, de egyik se olyan, akire esetleg bajba számíthat az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!