Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha más férfi...

Mit tegyek, ha más férfi kölykét neveltem évekig?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 08:51
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
97%

Kommentet töröltetni nagyon tud a kérdező, de legalább tisztázni a történetet, na azt mar nem.

Idebök egy mondatot, emberek veszekednek rajta, ő meg szépen röhög a monitor elött...

2021. márc. 21. 09:38
 22/42 anonim ***** válasza:
91%
Megveregeted bal kézzel a jobb válladat (fordítva is lehet, ha úgy kényelmesebb), hogy milyen nagyon ügyes voltál.
2021. márc. 21. 09:38
 23/42 anonim ***** válasza:
96%

"Itt teljesen más van: a kérdező x ideig nevelt egy olyan gyereket, akiről azt hitte, hogy az övé, majd kiderül, hogy más gyerekére költött feleslegesen"

Persze hogy más: sokkal könnyebb megszeretni azt a gyereket, akiről azt hiszed hogy a tiéd, ráadásul az első pillanattól te neveled, nem 5 évesen csöppent az életedbe.

Ha kiderülne, hogy egyik gyerekem nem az enyém, AKKOR SE VÁLTOZNA az, hogy mit érzek iránta, mert SZERETEM.

Csak az tud így írni, hogy "nem tudná tovább" szeretni, aki addig se szerette!

Miért, mert nem azért szeretem, mert én csináltam. Az csak a megszeretéshez volt kiindulási alap.

2021. márc. 21. 09:41
 24/42 anonim ***** válasza:
16%

"Nalunk tartja a mondás: azé a gyerek aki neveli."

Nálunk nem. Akkor vedd fel a kérdezővel a kapcsolatot, neveld más gyerekét.

2021. márc. 21. 09:42
 25/42 anonim ***** válasza:
28%

"Kommentet töröltetni nagyon tud a kérdező, de legalább tisztázni a történetet, na azt mar nem."

Ugye vágod, hogy nemcsak a kérdést kiíró ember töröltethet, jelenthet kérdést? Nem mindenki éli mindennapjait a gyakori előtt.

2021. márc. 21. 09:43
 26/42 anonim ***** válasza:
13%

23

Szerintem meg ne akard már megmondani hogy ki mit érez meg mit nem. Valakinek az is oké, hogy a feleségén átmegy a fél város, másnak meg az egy alkalom után nem tud rá ugyanúgy nézni. Akkor ő se szerette előtte? Ez egy baromság. Valakinek belefér más gyerekét nevelgetni meg eltartani, valakinek meg nem. És a többségnek nem fér bele, szóval lehet hogy te vagy itt aki másképp gondolkodik kicsit.

2021. márc. 21. 09:45
 27/42 anonim ***** válasza:
16%
Ez r.cmsodatás! A gyerek igazi apja meg röhög a markába, hogy megúszta, mert gyerektartást se kell fizetnie. Feltéve, ha tudja, ugyebár. Senkinek se kötelessége más fatyját nevelni, pénzelni. Az, hogy neked okés, hogy rád tukmálják más kani gyerekét, oké, de másnak nem fér bele. Az, hogy te leírod, hogy akkor eddig sem szerette, erős túlzás. Szerethette, most meg nem szereti. Vagy nagyobb a düh, a megalázottság, mint a szeretet.
2021. márc. 21. 09:46
 28/42 anonim ***** válasza:
6%

Ez olyan, mint a nyitott kapcsolat. Beállítottság kérdése. Valakinek bejön, valakinek nem.

Amúgy meg befejezhetnéd az elmefuttatásod a szeretetről. Olyan igenis lehetséges, hogy szeretsz valakit, majd valami miatt kiszeretsz belőle.

2021. márc. 21. 09:50
 29/42 anonim ***** válasza:
92%

Szegény gyerek.

Van egy apukája, aki most kijelenti, hogy te nem vagy az én gyerekem, látni se akarlak többet.

Hallottam már vér szerinti apáról is, aki a fejébe vette, hogy a gyereke nem az ő gyereke... azt gondolom a gyereknek ezek után már nem sokat segít, ha egy vérvizsgálatnál kiderül, hogy de mégiscsak az.

Ettől még a kérdező lehet, hogy a más gyerekét nevelte, viszont ezt a gyerek anyjával kell tisztáznia, és jó lenne, ha közben a gyerek érzéseire is megpróbálna tekintettel lenni. A gyerek is egy idegen pasira pazarolta a szeretetét, ami az apukáját illette volna. Aki esetleg nem is tud az ő létezéséről.

30/42 anonim ***** válasza:
75%

Megegyszer, amíg nem írja le, pontosan mi a helyzet, nem lehet segíteni se.

Példák:

1, Pista anno megismerkedett Julival, aki elmondta, hogy 12 hetes terhes a Janitól. Pista azt mondta, nem érdekli, felneveli mint sajátját és megtette az apai elismerő nyilatkozatot. Teendo: semmi. Ő vállalta, attól hogy most meggondolta magát semmi sem fog változni. Válás eseten tartásdíjat fizet.

2, Juli felrekavart a házasság alatt a Janival, terhes lett, nem tudta ki az apa. Hivatalosan Pista az, mivel o volt a férje. Teendo:Pista indithat apasag megdontese iranti pert -ha nem telt még el egy év azóta, hoyg rájött nem ő a gyerek apja. Amennyiben Jani nem elérhető, a gyerek pedig 6 évesnél idosebnn, Pista marad az anyakönyvi kivonatban, mint apa, a gyerek családévá marad, ami volt, de Pista nem fizet tartásdíjat és nem lesznek se jogai se kötelezettségei a gyerek felé.

3, Julinak már volt gyereke a Janitól amikor ossze jottek a Pistaval. A Pista hazastarsi otokbefogadassal örökbefogadta a gyereket. Teendo: Semmi. Pistának anno elmondták, a gyerek onnantól pont ugyanúgy vérszerinti gyérekének fog számítani, minta eleve az lett volna.

Stb, stb....

1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!