Mit tegyek, ha más férfi kölykét neveltem évekig?

Kölykét? Akkor eddig se nevelted valami szeretettel, hiába hitted a tiédnek.
Lépj le, nem kár érted!
Apukám 5 éves koromtól az apám. Nem vérszerinti, de vérszerintibb bármilyen apától.

10
Azért nem kell baleknak lenni. Én kihajítanám a nőt meg a gyereket is. Keressék meg igazi apucit és pumpolják tovább őt.

Rossz a példa, amit felhoztál! Az a férfi téged vállalt. Tudta, hogy nem vagy az ő gyereke, és így vállalt téged. Itt teljesen más van: a kérdező x ideig nevelt egy olyan gyereket, akiről azt hitte, hogy az övé, majd kiderül, hogy más gyerekére költött feleslegesen, más gyerekevel foglalkozott, más gyerekével játszott.
Itt mindenki elvicceli, hogy főzzön kaját, meg ilyenek, mert férfi az illető, de ha nőről lenne szó (ami azért annyira nem megoldható, de játszunk el egy picit a gondolattal, tudom, fura, de akkoris), akkor már mindenki szidná a férfit.
Ez az oldal nem szól másról, csak az éppen aktuális kérdésnél az éppen aktuális kérdezőt mocskoljátok, alázzátok, viccet csináltok a kérdéséből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!