9-es gondolom nincs gyereked, 10-es akkor olvasd el mégegyszer, amit írtam (8. voltam)
2021. márc. 21. 09:11
12/42 anonim válasza:
Oké, nem kell a gyerekre haragudni, de eltartani sem kell. Menjen anyucika oszt' tartassa el magát meg a gyereket igazi apucikával.
2021. márc. 21. 09:15
13/42 anonim válasza:
11
De van kettő is. De ha kiderülne nem tudnék ugyanúgy nézni rájuk. Amúgy ez megint csak nettó r...ncmosdatás, hogy tartsd ki továbbra is más gyerekét, meg bocsáss meg az asszonynak mert mindenki hibázhat.
2021. márc. 21. 09:15
14/42 anonim válasza:
A gyerek nem tehet semmiről! Nem beszélt össze anyukával,h."jajj, szivassuk meg ezt a pasit, tegyél úgy kisfiam, mintha az apukád lenne" A nőre lehet haragudni.
2021. márc. 21. 09:17
15/42 anonim válasza:
12
Csak ha nem fizetsz nem is láthatod. Az ilyen megélhetési r-k már csak ilyenek. Ha nem tartod el te megy és rátukmálja másra a gyereket.
2021. márc. 21. 09:18
16/42 anonim válasza:
Kölykét.... akkor se mondanék ilyet ha tenyleg a másé, hiszen eddig a tiédnek hitted. Ugyanúgy szeretném és gyermekemként szeretném attól függetlenül,hogy az anyja egy gerinctelen féreg. Persze ha nem akarod többet látni valahol az is érthető,de számonra elképzelhetetlen,hogy a gyerekem egyik pillanatról a másikra "más kölykévé" válljon.
2021. márc. 21. 09:20
17/42 anonim válasza:
Amíg nincs kifejtve pontosan mi és hogy történt, mi a helyzet, elég nehéz választ adni.
2021. márc. 21. 09:21
18/42 anonim válasza:
#16 én se tudnám szeretni azt a gyereket, akiről kiderülne, hogy nem is az enyém. Sőt! Be is hajtanám a "nőn" azt a pénzt, amit eddig ráköltöttem a gyerekre.
Ha te pancser vagy, vedd fel a kérdezővel a kapcsolatot, neveld te azt a gyereket, fizess te annak a gyereknek gyerektartást.
2021. márc. 21. 09:22
19/42 anonim válasza:
Nalunk tartja a mondás: azé a gyerek aki neveli.
De ha te ennyivel letudod X évnyi munkádat, hogy "kölykét", akkor igazából senki nem sérül, ha angolosan továbbállsz és tisztalappal kezdesz.
A sztori akkor lenne bonyolult, ha szeretnéd is a gyermeket. De szerencsére nem erről van szó.
2021. márc. 21. 09:28
20/42 anonim válasza:
Elolvasandó: Ibsen Vadkacsa c. műve. (19: a gyerek belehalhat ebbe)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!